raskošno imanje

Prodaje se kuća u kojoj je živjela Meghan Markle: Zavirite u unutrašnjost luksuznog interijera pa procijenite je li paprena cijena opravdana!

Meghan Markle - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Na prodajni oglas je stavljenja kuća u kojoj je živjela Meghan Markle. Uređena je u modernom stilu s neutralnim bojama, a sastoji se i od velikog dvorišta.

Kuća s tri spavaće sobe u kojoj je Meghan Markle živjela dok je snimala hit-seriju "Suits" sada se prodaje za 1,9 milijuna dolara.

Zanimljivo je to da je s princem Harryjem počela izlaziti 2016. dok je živjela u ovoj kući koju je zapravo iznajmljivala.

Luksuzna kuća uređena je u modernom stilu gdje prevladavaju neutralne boje, a sačinjava se i od velike terase okružene borovima.

Fotografije unutrašnjosti pogledajte u našoj galeriji. 

Podsjetimo, princ Harry i Meghan Markle nedavno su prisustvovali na takozvanom posljednjem kraljevskom službenom putovanju, a par je ovih dana boravio u Kolumbiji na poziv potpredsjednice Francie Marquez.

Harry je tamo jednim potezom raznježio sve prisutne, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Usred procesa rastave od Jennifer, Ben Affleck viđen je s drugom ženom, evo tko je u pitanju i na koja mjesta izlaze!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Djevojka najpoznatijeg neženje skinula se u toples na luksuznoj jahti, zbog ovih vrućih prizora i DiCaprio se morao osvježiti u oceanu!

Povezana vijest Celebrity Seve na koncertu skinula majicu pa ju bacila u publiku, a obožavateljici je poklonila još jedan značajan dar: "Razmjena ljubavi..."

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna otkrio značenje objave koja je zabrinula obožavatelje: "Nikad ništa ovoliko nisam čekao u životu..."

Povezana vijest Celebrity Kći Brucea Willisa progovorila je o zdravstvenom stanju oca koji se već dulje vrijeme bori s rijetkom bolešću

Povezana vijest Celebrity Zgodni sin Dragana Bjelogrlića privlači veliku pažnju svojim izgledom, a sa samo 19 godina snimio je vruću scenu sa starijom kolegicom!

Povezana vijest Celebrity Sandija Cenova i njegovu suprugu rijetko viđamo, no sada su zajedno pozirali na plaži: "Tradicionalna fotka u gaćama..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS