krenuo je dalje

Ovo je napravio Rimac prije nego je osvanula vijest o novoj djevojci, jednim potezom stavio je točku na odnos s bivšom suprugom

Mate Rimac Mate Rimac/Facebook 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

U lipnju je osvanula vijest da se Mate Rimac razvodi od supruge Katarine Lovrić, a sada se šuška da je poduzetnik u novoj vezi. No u subotu je napravio potez koji se možda ne bi svidio njegovoj bivšoj supruzi.

Po Miholjcu se već neko vrijeme kruže priče da poduzetnik Mate Rimac ima novu djevojku, a kad se Nevera pojavila u gradiću, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse, prenosi Index.

Kako pišu, u pitanju je 29-godišnja Valentina Blažeković iz Donjeg Miholjca koja se bavi marketingom.

Prije nego je vijest o novoj djevojci dospjela u javnost, Rimac je u subotu promijenio profilnu fotografiju na svom Facebook profilu. Ranije je tamo držao fotografiju njega i sada već bivše supruge Katarine Lovrić, no sada njegovu profilnu krasi fotka luksuznog automobila ispred kojeg se nalazi on s mikrofonom u ruci.

Više o njegovoj novoj djevojci pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, u lipnju ove godine, pročulo se kako se Rimac rastaje od supruge Katarine nakon samo tri godine braka. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Knoll se odvažila na hrabru promjenu izgleda, odrekla se zaštitnog znaka pa svima pokazala vještine zavodljivog plesa!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Zgodni sin Aljoše Asanovića podijelio prvu fotku s novopečenom suprugom, čini se kako im brak baš godi!

Sergej Ćetković najavio peti koncert u Lisinskom: ''Pitam se čime sam to zaslužio, hvala Zagreb!''

Ovako je zgodni glumac demantirao glasine o razvodu s 23 godine starijom kolegicom, a onda je svima pokazao impresivne mišiće!

Mate Rimac ima novu djevojku? Nevera je viđena u dvorištu njezine kuće, a postoje i njihove zajedničke fotografije

Povezana vijest Clubzone Spektakl se vraća u Zagreb, Aleksandra Prijović najavila još jednu Arenu!

Povezana vijest inMagazin Ivana Kovač o svom putu preobraćenja: ''Svaki dan sam u crkvi, molim jako puno. Itekako postoje raj i pakao''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS