SLAVILI DO SITNIH VEČERNJIH SATI

Kći Zdravka Čolića ima razlog za slavlje, vijest o prinovi podijelila je na društvenim mrežama!

Una Čolić Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Una Čolić otkrila je da su njezini prijatelji postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Elena.

Kći Zdravka Čolića, Una Čolić, na društvenim mrežama pohvalila se kako uživa na jednom slavlju, a imala je i poseban razlog.

Naime, njezini bliski prijatelji postali su roditelji, a Una je objavila i fotografiju novopečenog oca.

''Neka je sa srećom, Elena'', glasio je emotivni opis.

Slavili su do sitnih večernjih sati. U jednom trenutku stigli su i trubači, a dio atmosfere kći glazbenika podijelila je na Instagramu.

Inače, Una često s pratiteljima dijeli trenutke iz privatnog života, a jednom prilikom je i njen otac prokomentirao njenu aktivnost na društvenim mrežama.

"Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva. Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, što da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike", objasnio je Čolić svojedobno.

Podsjetimo, Zdravko je u braku sa suprugom Aleksandrom od 2001. godine, par se upoznao u Makarskoj, a osim kćeri Une, imaju i kćer Laru.

Nedavno je otkriveno i tko je bila pjevačeva prva ljubav, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Zanimljivosti Luksuzne megajahte milijardera i osnivača WhatsAppa danima su usidrene pored Dubrovnika, jedna od njih ima i heliodrom!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity David Beckham u 50. godini pokazao nevjerojatnu formu u kućnoj teretani: ''Žena mi je rekla da mi smeta majica...''

Povezana vijest Celebrity Čolićeva prva ljubav danas je poznata glumica i ima 70 godina, evo kako izgleda: ''Uvijek će imati dio u mom srcu!''

Povezana vijest Celebrity Zdravko Čolić šokirao je ponašanjem na posljednjem koncertu: ''Vidio čovjek da prolazi pa probao i on!''

Povezana vijest Clubzone Zdravko Čolić za Riječane će nastupiti dvije večeri zaredom: Najavljen je datum drugog koncerta

Povezana vijest Celebrity Zdravko Čolić pjevao je na privatnoj zabavi i za 45 minuta dobio nevjerojatnu cifru, evo koliko je naplatio nastup!

Povezana vijest Celebrity Zavirite u velebno zdanje Zdravka Čolića u Puli, vrtoglava cifra koju je izdvojio za ovaj luksuz mnogima je nezamisliva!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS