Preminuo u 32. godini

Preminuo Liam Payne, bivši član grupe One Direction

Liam Payne Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Bivši član boybanda One Direction Liam Payne preminuo je u 32. godini života nakon pada s balkona na trećem katu.

Liam Payne, jedan od petorice članova britanskog boybanda One Direction, preminuo je u Buenos Airesu nakon pada s balkona na trećem katu, objavili su argentinski i svjetski mediji.

31-godišnji britanski pjevač, koji je svjetsku slavu stekao nakon sudjelovanja u britanskom X Factoru, boravio je u hotelu Casa Sur u četvrti Palermo u Buenos Airesu zadnjih nekoliko tjedana. 

Pozivajući se na službene dužnosnike, vodeće lokalne novine La Nacion i Clarin izvijestile su da je policija pozvana u hotel na hitni poziv u kojem se navodi "agresivan muškarac koji bi mogao biti pod utjecajem droga i alkohola", prenosi Reuters.

Glasnogovornik gradske službe hitne pomoći Alberto Crescenti rekao je da je Payne pao s oko 40 metara visine, nakon čega je zadobio teške ozljede koje nisu spojive sa životom.

"Alarm se odlasio u 17:04 po lokalnom vremenu, govoreći da osoba leži na unutarnjoj terasi hotela Casa Sur. U 17.11 stigla je hitna pomoć i konstatirana je smrt muškarca", izjavio je Crescenti. "Poslije smo saznali da je bio poznati pjevač. Nažalost, ozljede koje je zadobio prilikom pada pokazale su se kobne. Nije bilo mogućnosti da ga reanimiraju."

Liječnička služba je na kraju mogla samo konstatirati smrt nakon pronalaska njegovog tijela u unutrašnjem dvorištu hotela. Istraga je u tijeku.

Nedugo prije smrti objavio je fotografiju na Snapchatu s djevojkom, koju možete pogledati na stranicama Daily Maila.

Payne je bio član jednog od najpopularnijih boybandova punih šest godina zajedno s Harryjem Stylesom, Zaynom Malikom, Niallom Horanom i Louisom Tomlinsonom. Nakon hiatusa na neodređeno, započeo je samostalnu karijeru, objavivši jedan album 2019. i EP ranije ove godine. Iza sebe ostavio je sina kojeg je dobio u vezi s pjevačicom Cheryl Cole. Prošle godine podijelio je na YouTubeu kako je prošao proces rehabilitacije od ovisnosti, izjavivši kako je uzeo vrijeme za sebe nakon što je "postao netko koga ne bi prepoznao".

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Otkriveno koju vrlinu svoje bake je naslijedila princeza Charlotte, roditelji pucaju od ponosa

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Princa Williama u sportskom izdanju teško je opisati, fotke govore same za sebe, a dive mu se i sami igrači!

Gdje je danas jedina ljubav Toše Proeskog? Planirali su vjenčanje, a posljednju poruku koju je od njega dobila nikad neće zaboraviti

Preminula 27-godišnja tiktokerica koja se borila s rijetkom bolesti, o svemu je otvoreno pričala na društvenim mrežama

Povezana vijest inMagazin Mačke Baby Lasagne imaju svoju predstavu: ''Ima i nekih stvarnih i istinitih anegdota baš iz života mačaka''

Povezana vijest Celebrity Bloom dozivao tatu Nenada, reakcija Maje Šuput do suza nasmijala korisnike društvenih mreža

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS