pretužna vijest

Preminula omiljena Brenda iz Beverly Hillsa, u 54. godini izgubila je bitku s teškom bolesti

Shannen Doherty preminula je u 54. godini, a tužnu vijest potvrdila je njezina publicistica.

Glumica Shannen Doherty, koja je najpoznatija po ulozi Brende u seriji " Beverly Hills, 90210", preminula je u 54. godini, nakon dugogodišnje bitke s rakom.

"Teška srca potvrđujem smrt glumice Shannen Doherty. U subotu, 13. srpnja, izgubila je bitku s rakom nakon mnogo godina borbe s bolešću", potvrdila je Dohertyna dugogodišnja publicistica Leslie Sloane za časopis PEOPLE u nedjelju 14. srpnja.

"Odana kći, sestra, teta i prijateljica bila je okružena svojim najmilijima, kao i svojim psom Bowiejem. Obitelj moli za privatnost u ovom trenutku kako bi mogli tugovati u miru", dodala je Sloane.

Doherty je rak prvi put dijagnosticiran 2015. godine, nakon čega je prošla kemoterapiju i zračenje.

U travnju 2017. na Instagramu je otkrila da je bolest prestala napredovati, ali do 2019. godine rak se vratio. Već sljedeće godine napredovao je do četvrtog stadija, a pred kraj prošle godine otkrila je da joj se rak nakon dojki i mozga proširio i na kosti.

Shannen je jednom prilikom otkrila i da piše oproštajna pisma za svoje bližnje, kao i da je odabrala pjesmu uz koju želi da je isprate na posljednji počinak kad se to dogodi.

Povezana vijest Nekad i sad Donna i Brenda iz kultne serije bile su nerazdvojne prijateljice, a 30 godina kasnije priznale su što je presudilo njihovu prijateljstvu

Povezana vijest Celebrity Zvijezda Beverly Hillsa priprema svoj odlazak, evo kako se pobrinula da njenoj majci bude malo lakše: "Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje"

Povezana vijest Celebrity Zvijezda kultne serije iz 90-ih otkrila koga ne želi na svojem sprovodu, nakon što joj je opaka bolest uznapredovala: "Mislim da nemaju baš dobre razloge za to"

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Nina Badrić u Grčkoj pleše kao da je nitko ne gleda, veselim snimkama posebno je obradovala Rozgu: "Takvu te uvijek želim vidjet!"

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Samozatajna supruga Matije Dedića snimljena u rijetkom izlasku, došla je podržati njega i kćer na emotivnom događaju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS