Bili zajedno dvije godine

Prošle godine dobili su dijete, no sada je Al Pacino potvrdio kraj ljubavi s producenticom

Al Pacino i Noor Alfallah Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Povodom predstavljanja svojih memoara, Al Pacino je potvrdio kako je došao kralj ljubavnoj vezi s producenticom Noor Alfallah.

Al Pacino ovih dana promovira svoje memoare "Sonny Boy", nazvane po nadimku koje je imao u tinejdžerskim danima. U intervjuima u sklopu promocije knjige, koja izlazi 15. listopada, poznati 84-godišnji holivudski neženja potvrdio je kako su se on i 54 godine mlađa kuvajtsko-američka producentica Noor Alfallah službeno razišli.

Pacino i Alfallah su se upoznali krajem 2010-ih, a vezu su potvrdili 2022. godine. U lipnju prošle godine dobili su sina Romana, za kojeg je 84-godišnji glumac tražio test za utvrđivanje očinstva.

"Al i Noor su i dalje veoma dobri prijatelji, bili su i ranije i trenutno zajedno odgajaju sina", izjavio je Pacinov predstavnik za medije, ne otkrivši kada su točno prekinuli.

Tijekom svoje 57 godina duge karijere, Al Pacino je bio u vezi s mnogim poznatim ženama poput Beverly D'Angelo i Diane Keaton, a iz ukupno tri veze ima četvero djece.

Zašto se internet naljutio na Ala Pacina za vrijeme Oscara, otkrijte OVDJE.

Noor je sprječavala Pacina da se viđa s jednom od svojih bivših djevojaka Lucilom Solom, a kako izgleda, pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Filip Juričić o ulozi koju je dugo čekao: ''Već prve šetnje placom, i po komentarima osjetim da je serija gledana''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Prva dama Hrvatske ukrala pažnju odijelom u boji koju obožavaju pripadnice kraljevskih obitelji

Zadnje pojavljivanje Meghan Markle nije sjelo staroj poznanici: "Nije bila dugo tamo"

Zagrebački šarmeri puni su anegdota iz zlatnog doba benda: ''Poslije svirke čekala me jedna djevojka...''

  Povezana vijest inMagazin Kako se poznati Hrvati nose s hejterima na društvenim mrežama: ''Ja sam blokirala jedno pet tisuća ljudi, to je kao da si mi doma došao!''

Povezana vijest Nekad i sad Pogledajte kako je Ava Karabatić izgledala sa 16 godina: "Imala sam potrebu objaviti"

Maja Lena Lopatny pomno je birala ime za svoju kćerkicu, veliku ulogu odigrao je ovaj simbol!

Taksist Elli prepričavao anegdotu s njenim ocem Dinom, nije ju prepoznao: "Tamo često trče goli..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS