svijet je u šoku!

Samo nekoliko trenutaka prije tragične smrti u 32. godini Liam Payne ovo je objavio na Snapchatu

Liam Payne Profimedia 1/40 >> Pogledaj i ovo +29 Galerija

Smrt pjevača Liama Paynea šokirala je njegove fanove i glazbeni svijet. Pjevač je imao samo 31 godinu.

Prema posljednjim informacijama u stranim medijima, zvijezda benda One Direction Liam Payne preminuo je nakon što je pao s trećeg kata hotela u Buenos Airesu.

Samo nekoliko trenutaka prije nego što se dogodila velika tragedija Liam je na Snapchatu objavio fotografiju na kojoj sretno pozira s djevojkom Katy Cassidy. Riječ je o njihovoj staroj fotografiji, a pjevač je dodao i fotografiju ispred hotela u kojem je pronađeno njegovo tijelo.

TMZ piše da je Liamova djevojka Kate Argentinu napustila dva dana ranije, 14. listopada, pa nije bila s njim u trenutku smrti.

Istraga o Liamovoj smrti je u tijeku, ali iz hitne pomoći zasad su objasnili da su teške ozljede bile kobne po njegov život te da nije bilo šanse da preživi.

O prvim detaljima njegove smrti možete čitati OVDJE.

Tužne prizore obožavatelja ispred hotela u Argentini, pogledajte OVDJE.

Gdje je bila njegova djevojka tijekom tragičnog događaja, pročitajte OVDJE.

Bivša djevojka samo nekoliko dana prije njegove smrti, podijelila je jezive detalje o Liamu, više o svemu možete saznati OVDJE. 

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Bloom dozivao tatu Nenada, reakcija Maje Šuput do suza nasmijala korisnike društvenih mreža

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša kraljica diska odlučila se na hrabar pothvat, no nije joj bilo baš svejedno: ''Kao što se vidi po mom izrazu lica...''

Povezana vijest Zanimljivosti Zgodni glumac u hit-seriji glumi sa svojom djevojkom, a tek ćete se iznenaditi kada saznate tko mu je mama!

Povezana vijest Celebrity Otkriveno koju je vrlinu svoje bake naslijedila princeza Charlotte, roditelji pucaju od ponosa

Povezana vijest Celebrity Princa Williama u sportskom izdanju teško je opisati, fotke govore same za sebe, a dive mu se i sami igrači!

Povezana vijest inMagazin Naš glumac ima veliku sličnost s likom Joce kojeg glumi u hit-seriji: ''Svi već znaju da je Enes dobrica...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS