stekao je svjetsku slavu

Pogledajte prvi audicijski nastup koji je promijenio život Liama Paynea, tada je imao samo 16 godina

Liam Payne - 2 Screenshot/Youtube 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Liam Payne je sa samo 14 godina nastupio na audiciji X Factora, a dvije godine kasnije ponovo je stao na pozornicu koja mu je promijenila život.

Nakon što je svijet šokirala vijest o smrti Liama Paynea, neutješni obožavatelji prisjećaju se slavnog pjevača kroz njegovu karijeru u boy-bendu One Direction koja im je uljepšala djetinjstva.

Liam prvi put se pojavio na audiciji za X Factor 2008. godine, kada je imao samo 14 godina. Pjevao je pjesmu "Fly Me to the Moon" Franka Sinatre, a njegov talent odmah je privukao pažnju sudaca, posebno Simona Cowella. Iako su ga smatrali veoma talentiranim, suci su odlučili da je još premlad za natjecanje na toj razini, pa ga je Simon Cowell ohrabrio da se vrati nakon nekoliko godina.

Payne je poslušao savjet i ponovo se prijavio 2010. godine kada je imao 16 godina. Na toj audiciji izveo je pjesmu "Cry Me a River", što mu je donijelo ovacije publike i pohvale sudaca. Taj nastup označio je prekretnicu u njegovoj karijeri, budući da je nakon toga, iako nije prošao dalje kao solo izvođač, postao dio grupe One Direction.

U nastavku pogledajte njegov audicijski nastup.

Više detalja o Liamovoj smrti pročitajte OVDJE.

Fanovi se i dalje okupljaju ispred hotela Casa Sur, o čemu više pročitajte OVDJE.

Povodom smrti Liama Paynea javila se i njegova bivša zaručnica Maya Henry, o čemu više pročitajte OVDJE.

Payne je iza sebe ostavio sina Beara, kojeg je spomenuo u nedavnoj objavi na Instagramu, o čemu više pročitajte OVDJE.

Bivša djevojka samo nekoliko dana prije njegove smrti otkrila je jezive detalje o njemu, više o svemu čitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti U javnost pušteni detalji poziva koji je djelatnik hotela uputio policiji prije nego što je Liam Payne poginuo!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Glazbeni svijet u nevjerici se oprašta od prerano preminulog pjevača: ''Vidjeti kako njegov život sada završava dok je tako mlad, teško mi je...''

Povezana vijest Zanimljivosti Zgodni glumac u hit-seriji glumi sa svojom djevojkom, a tek ćete se iznenaditi kada saznate tko mu je mama!

Povezana vijest Celebrity Otkriveno koju je vrlinu svoje bake naslijedila princeza Charlotte, roditelji pucaju od ponosa

Povezana vijest Celebrity Princa Williama u sportskom izdanju teško je opisati, fotke govore same za sebe, a dive mu se i sami igrači!

Povezana vijest inMagazin Danas je Svjetski dan hrane, a evo u kakvim specijalitetima najradije uživaju naši poznati, neki su i odlični kuhari!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS