baš uživa!

Ovako je zanosna kći Zdravka Čolića proslavila poseban dan: Pohvalila se domaćim specijalitetima i pogledom od milijun dolara!

Una Čolić - 2 Una Čolić/Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Una Čolić pohvalila se kako je provela svoj rođendan, a sudeći prema objavljenim fotografijama, vidno je uživala.

Starija kći Zdravka Čolića, Una Čolić, proslavila je 23. rođendan, a s pratiteljima je podijelila kako je provela poseban dan.

Naime, na Instagram profilu objavila je fotografiju u dekoltiranoj majici gdje se pohvalila rođendanskom šminkom.

Pored toga, podijelila je i malu rođendansku tortu, kao i slasnu večeru, ali je Una pokazala i prelijep pogled s terase na kojoj je uživala.

Inače, Una često s pratiteljima dijeli trenutke iz privatnog života, a jednom prilikom je i njen otac prokomentirao njenu aktivnost na društvenim mrežama.

"Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva. Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, što da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike", objasnio je Čolić svojedobno.

Podsjetimo, Zdravko je u braku sa suprugom Aleksandrom od 2001. godine, par se upoznao u Makarskoj, a osim kćeri Une, imaju i kćer Laru.

Nedavno je otkriveno i tko je bila pjevačeva prva ljubav, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Žena mačka snimljena u izlasku s 21 godinu mlađim zaručnikom, a paparazzo fotke opet su potvrdile ono što ona negira!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ronaldova Georgina osvanula potpuno gola, ključne dijelove tijela prekrila je samo skupocjenim torbama!

Tko je markantni Crnogorac koji će održati pet koncerata u Lisinskom u samo mjesec dana?

Glumica i njezina novopečena supruga poslije vjenčanja uživaju na romantičnom putovanju

Ljubitelji filma uočili su drastičnu promjenu u izgledu lica glumca koji postaje sve traženiji

Povezana vijest Celebrity Victoria i David i nakon 25 godina idu na spojeve, a evo što je za nju najmoćniji završni dio pripreme!

Povezana vijest Celebrity Seks-bomba 90-ih ne odustaje od odluke da ne nosi šminku, no ovaj put nečemu nije odoljela

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS