vidno je mijenjao raspoloženja

Razne grimase princa Williama uoči utakmice nasmijale su gledatelje, odmah je bilo jasno na koga je njegov sin Louis!

Princ William - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Princ William nasmijao je mnoge svojim grimasama uoči utakmice Engleske i Špnjolske na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.

Princ William u više navrata je pokazao da je strastveni nogometni navijač, a na tribinama uoči utakmice Engleske i Španjolske nisu ga spriječili fotografi u grimasama koje je spontano radio.

Prvotno ga je nasmijao natpis na kojemu je pisalo "Bože, čuvaj sir", ali njegov smijeh nije dugo trajao zbog napete utakmice koja je na kraju završila penalima.

Iako je kraljevska obitelj poznata po tome da unatoč raznim situacijama mora ostati staložena u javnosti, William je vidno mijenjao raspoloženja tijekom igre - skakao je, vikao i navijao, a mogli smo ga vidjeti tužnog, zabrinutog, ali na kraju je ipak sreća prevladala kada je Engleska pobijedila Švicarsku na penale.

Međutim, kada podvućemo paralelu s njegovim sinom Lousiom kojeg prati reputacija kradljivca showa - upravo zbog raznih grimasa koje radi, u zavisnosti od trenutka u kojemu izražava nezadovoljstvo, dosadu, veselje ili pak neki drugi osjećaj.

Fotografije njegovih grimasa pogledajte u našoj galeriji. 

Povezana vijest Celebrity Nova snimka princa Williama nasmijat će vas do suza, evo što je napravio: ''Legenda, bit će sjajan kralj!''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako se princ William rasplesao na koncertu Taylor Swift, video je brzo postao viralan: ''Možda je princ, ali...''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kamo je princ William odveo svoju djecu za rođendan! Zbog jedne osobe ova fotka skupila je preko 2 milijuna lajkova!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Najzgodniji hrvatski zet objavio je fotku bez majice pa sa svima podijelio svoju životnu priču: "Put je bio nezamislivo težak..."

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Naša glazbena legenda nakon 60 godina na sceni priznaje: "Pjevanje mi je dosadilo, ovo je moj zadnji nastup ovdje"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS