''ovo je moje novo poglavlje''

Seks-bomba 90-ih potaknula niz komentara odlukom da se odrekne šminke na crvenom tepihu, želi istaknuti svoju prirodnu ljepotu

Pamela Anderson - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Pamela Anderson pojavila se na crvenom tepihu s minimalno šminke, a taj njezin potez naišao je na podijeljene reakcije.

Glumica Pamela Anderson plijenila je veliku pozornost na crvenom tepihu Toronto Film Festivala, gdje je prisustvovala premijeri filma "The Last Showgirl".

Seks-bomba 90-ih na crvenom tepihu pojavila se u crnom elegantnom odijelu, a modnu kombinaciju upotpunila je visokim potpeticama i kožnim rukavicama.

Međutim, najviše pozornosti privuklo je njezino izdanje s minimalno šminke. 

57-godišnja zvijezda "Spasilačke službe" prirodnim izgledom izazvala je lavinu komentara. Dok neki smatraju da glumici i ne treba tona šminke kako bi istaknula svoju ljepotu u zrelim godinama, drugi pak tvrde da je takav look neprimjeren za crveni tepih.

"Što se njoj dogodilo?", "Ovo nije za crveni tepih", "Izgleda neuredno i zapušteno", pisali su korisnici X-a.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Podsjećamo, Pameli to nije prvi put da se u javnosti pojavljuje u prirodnom izdanju, a jednom prilikom odlučila je i novinarima otkriti zašto je to tako.

''90-e su bile 90-e, a sada je 2023. Volim raditi stvari koje su drukčije. Ovo je novo poglavlje mog života'', rekla je za Entertainment Tonight.

''Za prirodnu ljepotu također je potrebno dva sata pred ogledalom. Smiješno je jer, znate, sad sam gotovo uvijek u vrtu. Uvijek imam prljavštinu ispod noktiju. Lijepo je nositi dijamante samo da to malo uljepšam'', dodala je.

Ranije je rekla da se prestala šminkati nakon što je njezina vizažistica Alexis Vogel preminula od raka dojke.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Thompsonova nećakinja objavila tužnu vijest: ''Hvala ti na svakom trenutku koji sam provela s tobom...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zvijezda Kumova sve je očarala svojom pojavom u badiću, figuru je stesala do savršenstva!

Povezana vijest Celebrity Nešto je posebno oduševilo fanove Kate Middleton u njezinoj novoj objavi: ''To nam govori sve što trebamo znati...''

Povezana vijest Celebrity Obitelj Modrić obilježila je poseban dan, kapetan pokazao djelić vesele atmosfere: ''Najbolja ekipa!''

Povezana vijest Zanimljivosti Samo nekoliko sati nakon što je Kate objavila video o borbi s rakom Harry i Meghan povukli su nevjerojatan potez!

Povezana vijest Zanimljivosti Svi filmovi 'mračnog' redatelja kojeg prepoznajemo već po par kadrova

Povezana vijest Celebrity Severina se zauvijek oprostila od poznatog glazbenog menadžera: ''Jako smo tužni zbog tvog preranog odlaska...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS