''to bi se moglo dogoditi''

P. Diddy poslije gnjusnih optužbi u strahu za život, odbija hranu: "Zamislite da je netko platio nekome iznutra...''

Sean Diddy Combs Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Glazbeni mogul P. Diddy veoma brzo je pao u nemilost nakon nedavnog uhićenja zbog trgovine ljudi, lihvarenja i organiziranja prostitucije.

Sean Combs, znan i kao P. Diddy, proživljava najteže dane u životu poslije uhićenja na temelju teških optužbi poput trgovanja ljudima, lihvarenja i organiziranja prostitucije, dok se istodobno suočava s privatnim tužbama za nasilje i seksualno zlostavljanje. Optužnica protiv njega napisana je na čak 14 stranica, a sada svi znaju za njegove freak-off zabave.

Prema izvorima iz zatvora, P. Diddy je iz luksuzne vile odveden u omanju zatvorsku ćeliju u kojoj se od ranije nalazi Sam Bankman-Fried, nekadašnji vlasnik tvrtke za kriptovalute. Isti izvori tvrde kako je Combs pao u depresiju i postao paranoičan te da odbija jesti zbog straha da ne završi kao Jeffrey Epstein.

"Zamislite da je netko platio nekome iznutra da mu otruje hranu, on dobije srčani udar i umre", poručio je bivši zatvorenik Larry Levine. "Kad bi netko došao do jednog od zatvorskih službenika, a to bi se moglo dogoditi. Oni ne zarađuju puno novca, a ima ljudi koji imaju nešto zbog čega imaju puno novca."

Nedavno uhićenje poklopilo se s izlaskom biografije njegove bivše djevojke, pokojne Kim Porter, a o mučnim detaljima više pročitajte OVDJE.

Jedan poznati nogometaš prije više godina pustio je objavu na društvenim mrežama u kojoj se divi P. Diddyju, a koga sada mole da je makne sa svojih profila, otkrijte OVDJE.

Koji se pripadnik kraljevske obitelji našao u problemima zbog druženja s P. Diddyjem, saznajte OVDJE.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Pogađate li tko je ovo? Nećete vjerovati koliko se ovaj čovjek promijenio, ljubio je slavne žene!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Potpuno gola Catherine Zeta-Jones: Ovako je poželjela sve najbolje Michaelu Douglasu za rođendan!

Princeza Charlotte ima novu opsesiju, krenula je stopama majke: ''I Kate je to ranije igrala!''

Svi hvale novu seriju, u kojoj je irski zavodnik neprepoznatljiv kao Batmanov rival

Povezana vijest inMagazin Osam novih kandidata u MasterChef kuhinji: Tko je od njih šarmantan, a tko je u showu zbog ljubavi?

Povezana vijest Celebrity Severina komentirala objavu srpske pjevačice pa iznenadila sve komentarom: "Došla bih, ali granica..."

Simona Mijoković otkrila da je primljena u bolnicu na liječenje: "Nakon teških dana..."

Redatelj filma u kojem glumi Kasumović otkrio da će izbaciti scene gdje se on pojavljuje: "Šokiran sam!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS