Zgodni svi do jednog!

Ovaj albanski ljepotan brani svoj gol od naših Vatrenih, a evo kako izgledaju njegovi mlađahni suigrači!

Thomas Strakosha - 4 Instagram 1/44 >> Pogledaj i ovo +33 Galerija

Hrvatskoj su drugi rivali na ovogodišnjem Europskom prvenstvu Albanci, a evo kako izgledaju ovi mlađahni nogometaši, svojim se tijelima vole pohvaliti na društvenim mrežama.

Na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, Hrvatskoj je drugi suparnik Albanija.

A dok muškarci većinom analiziraju njihovu igru i nogometne sposobnosti, ženama je od toga ipak malo važniji izgled.

Pa evo i tko su najzgodniji albanski reprezentativci.

Nedim Bajrami proslavio se već u prvoj utakmici svoje reprezentacije i zabio najbrži gol u povijesti europskih prvenstva nakon samo 22 sekunde u utakmici protiv Italije.

25-godišnji Nedim privatni život skriva kao zmija noge, a još je manje poznato je li na njegov izgled pala neka dama. Kako ovaj smeđokosi mladić izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Na istoj poziciji kao i on igra i Qazim Laçi. 28-godišnji nogometaš šarmantnim osmijehom lako će osvojiti sve gledateljica Eura, ali na nekoliko fotografija pozirao je u prisnom zagrljaju s plavušom Marine Vincetti pa bi se moglo zaključiti da je nogometaš zauzet.

Ylber Ramadani još je jedan od zgodnih albanskih nogometaša, ali njegovo srce već je dugo zauzeto. 2020. godine sudbonosno ''da'' rekao je partnerici Dardane, a zajedno imaju i dvoje djece, kćerkicu Inayu i sina Nura.

Enea Mihaj još je jedan u nizu albanskih ljepotana koji je u reprezentaciju ušao prošle godine. Ovom mladiću rijetko tko dao bi tek 25 godina, a s gustom bradom i zavodljivim pogledom osvojio je srca mnogih žena.

Armando Broja 22-godišnjak je koji igra za Chelsea, a sudeći po njegovom Instagram profilu, najveća ljubav mu je upravo nogomet.

Ernest Muci također je jedan od reprezentativaca koji se ističe, a ima samo 23 godine. U siječnju ove godine počeo je igrati za turski Bešiktaš gdje je igrao i naš Domagoj Vida.

A valja spomenuti i njihovog vratara Thomasa Strakoshu. 29-godišnji Thomas ne skriva koliko je veliki obiteljski čovjek, a na njegovom profilu mogu se pronaći brojne fotografije s njegovim roditeljima i bratom.

No, da se tu ne ističu samo nogometaši, mnogima je za oko zapeo i njihov izbornik Sylvinho koji unatoč godinama ne prestaje obarati s nogu navijačice diljem svijeta.

Povezana vijest Celebrity I Španjolci će imati vruću podršku s tribina: Upoznajte najatraktivnije španjolske WAGsice!

Povezana vijest Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Najpopularniju albansku WAGsicu na početku veze javnost nije voljela, a njihov odnos prozvali su zabranjenim iz jednog očitog razloga

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Dame, napasite oči: Bruno Petković skinuo majicu i nadimku Vatreni dao novo značenje!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS