ovo slama srca

Bolni prizori: Otac Liama Paynea obišao mjesto na kojem je pjevač proveo posljednje sate svog života

Geoff Payne Profimedia 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Geoff Payne, otac tragično poginulog pjevača Liama Paynea, nalazi se u Argentini kako bi pripremio sve za transport svog sina u Ujedinjeno Kraljevstvo, a prizori su rastužili sve fanove.

Prošlo je nekoliko dana otkako je svijet glazbe šokirala vijest o smrti Liama Paynea, nekadašnjeg pjevača grupe One Direction. 31-godišnji pjevač i idol tinejdžerica poginuo je nakon pada s balkona u hotelu Casa Sur u Buenos Airesu, u kojem se nalazio protekla dva tjedna, mahom zbog odbijene vize za ulazak na teritorij Sjedinjenih Američkih Država. 

Poslije smrti sina u Argentinu se uputio njegov otac Geoff, a fotografi su ga snimili kako s još jednom osobom stoji na kobnom balkonu, s kojeg je njegov sin tragično skončao život.

Nakon obilaska sobe i balkona gdje je Liam Payne proveo posljednje trenutke Geoff Payne spustio se među fanove i još im jednom zahvalio za potporu u teškim trenucima za obitelj.

Jedan od njegovih kolega iz sastava Zayn Malik odgodio je turneju nakon Liamove smrti, a više o tome saznajte OVDJE.

Liam je iza sebe ostavio sina Beara, čija je majka Cheryl Cole objavila apel svim medijima. Više o tome pročitajte OVDJE.

Cheryl Cole objavila je taj apel upravo zbog snimki koje možete pronaći OVDJE.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Prepoznajete li slavnog sportaša? Uplovio je u glumačke vode, a hoda s trenutačno najvećom glazbenom zvijezdom

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Kći pokojne Ene Begović i Dikana nemamo priliku često vidjeti, fotografi su je ipak uspjeli uhvatiti u centru Zagreba!

Uz nikad viđene obiteljske fotografije sestra Liama Paynea otkrila detalje iz glazbenikovog života: ''Oprosti što te nisam mogla spasiti...''

Prije tragične smrti Liam se u hotelu svađao s misterioznom ženom, gosti su svemu svjedočili: ''Stalno joj je govorio...''

  Povezana vijest Celebrity Adiju je tek 12, a kao da ima 40 godina karijere: ''Dragi Bože, kakav vokal!''

Povezana vijest Celebrity Tako mladi, a tako pažljivi prema svom gradu i tradiciji: ''To vam je veliki plus!''

Teret velike slave za njega je bio previše: Priča o usponima i padovima pjevača čija je smrt šokirala svijet!

Donna Vekić ponovno uživa u ljubavi? Na aerodromu je uhvaćena s bivšim suprugom jedne od najbogatijih Hrvatica

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS