Već više do 130 žrtava

Ne prestaju pravne nevolje za posrnulog repera, broj tužbi nastavlja rasti: Silovao je 13-godišnjakinju?

P. Diddy Profimedia 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Novih sedam žrtava, uključujući i osobu koja je imala tek 13 godina u trenutku zločina, optužilo je P. Diddyja za seksualno zlostavljanje

Pravne nevolje za propalog glazbenog mogula Seana P. Diddyja Combsa ne prestaju ni više od mjesec dana poslije uhićenja. Teksaški odvjetnik Tom Buzbee, koji već vodi tužbu više od 120 žrtava 55-godišnjeg repera, objavio je kako se novih sedam žrtava priključilo velikoj optužnici.

Od novih sedam žrtava, dvoje su bili tinejdžeri od 17 i 13 godina. Ovu tužbu, u kojoj je Combs optužen za teški seksualni napad, seksualno zlostavljanje i seksualno iskorištavanja podnijele su četiri muške i tri ženske osobe. Datumi na koje se tužba referira odnose se na 2000. godinu, kada je tada 13-godišnjakinja bila drogirana, i 2022., jedan muškarac silovan, a jedna žena seksualno zlostavljana.

Sve žrtve na sudu će biti navedene kao N. N. kako bi se zaštitio njihov identitet.

"Nekoliko drugih pojedinaca spominje se u spisima slučaja, ali u ovom trenutku nisu ranije imenovani kao optuženici", izjavio je Buzbee, ne imenujući Combsove suradnike. Dodao je kako su se zločini odvijali u New Yorku, Los Angelesu i Las Vegasu: "Pustit ćemo da navodi iz podnesenih prijava govore sami za sebe i trudit ćemo se da pravda bude zadovoljena."

Buzbee, međutim, ne planira stati: "Očekujemo da ćemo tjedno podnositi slučajeve u kojima ćemo g. Combsa i druge nazivati ​​optuženima dok nastavljamo prikupljati dokaze i pripremati podneske."

Prvi dio tužbe koju je podnijelo više od 120 žrtava sadrži uistinu gnusne detalje, među kojima je i zlostavljanje devetogodišnjeg dječaka, o čemu više možete saznati OVDJE.

Jedna od osoba koja nije htjela biti u blizini Combsa bio je frontmen grupe U2 Bono Vox, o čemu više pogledajte OVDJE.

Iako je uhićen još 16. rujna, P. Diddy nedavno se oglasio na društvenim mrežama. O čemu je riječ, saznajte OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Zvijezda Kumova u haljini golih leđa izgleda kao milijun dolara: ''Koštala me prehlade, ali...''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Donna Vekić oglasila se nakon što je uhvaćena s novim partnerom, objavila fotke iz Londona, gdje su bili zajedno!

Posljednja djevojka Liama Paynea snimljena prvi put u javnosti nakon tragične smrti pjevača

Pogledajte kako izgleda torba za koju je Seve iskeširala 2500 eura, riječ je o dizajnerskom komadu!

Povezana vijest Celebrity Kate Winslet u 50. godini potpuno gola pred kamerama: Ovi prizori sve su podsjetili na kultnu scenu iz Titanica!

Povezana vijest Celebrity Prepoznajete li slavnog sportaša? Uplovio je u glumačke vode, a hoda s trenutačno najvećom glazbenom zvijezdom

Povezana vijest Celebrity Pa koliko je ovo slatko! Bloom iznenadio mamu Maju pozdravom na turskom

Sjećate se svih kućnih pomoćnica obitelji Fazlinović? Evo gdje su danas i kako izgledaju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS