Novi Frano!

Naš omiljeni voditelj nakon hit-showa odlučio se na veliku promjenu imidža, što vi kažete na njegovu odluku?

Frano Ridjan i Maja Šuput Marko Prpic/Pixsell 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Frano Ridjan iznenadio je novim imdžem na jednom događanju, u anketi nam recite kako vam se sviđa naš voditelj s bradom.

Naš televizijski voditelj i bivši natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' Frano Ridjan iznenadio je novim imidžem na jednom događanju gdje se ubacio u voditeljsku ulogu s Majom Šuput na hvalevrijednoj aukciji.

Maja je na Instagramu nakon događanja podijelila njihove zajedničke fotografije, a odmah je bila očita i velika promjena na Frani, brada koju je pustio.

Ridjan je inače odan čistom obrijanom licu, ali čini se da se nakon završetka showa ''Ples sa zvijezdama'' odlučio na malu promjenu te sada njeguje bradu. U anketi nam recite što vi mislite o njegovom novom imidžu.

Podsjetimo, Frano se ove godine natjecao u ''Plesu sa zvijezdama'' s mentoricom Gabrielom Pilić, a na kraju su završili na visokom trećem mjestu.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lidija Bačić iznenadila je outfitom u kakvom je stvarno rijetko vidimo, no jedan dio tijela ipak nije zaboravila istaknuti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS