BRAVO, MARKO!

Lasagna novom pjesmom pomeo opaku konkurenciju na YouTubeu, pohvale pljušte na sve strane: ''Možda nisi pobijedio na Eurosongu, ali...''

Baby Lasagna Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Baby Lasagna objavio je novu pjesmu, a ona je samo u nekoliko sati postala hit i već je u trendingu!

Glazbenik Baby Lasagna u petak u 16 sati objavio je novu pjesmu pod nazivom ''Biggie Boom Boom'', a pjesma je već u nekoliko sati postala pravi hit.

Naime, glazbenik iz Istre u samo četiri sati od objave pjesme skupio je više od 80 tisuća pregleda na YouTubeu. Pjesma je već ušla i u trending te se trenutačno nalazi na trećem mjestu.

Za In Magazin otkrio je i detalje priprema za vjenčanje.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Omiljena pop-folkerica rasplamsala je maštu pratitelja u minijaturnom badiću, a na fotke ispod tuša nitko nije ostao ravnodušan!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kad se ova ljepotica pojavila u prozirnom badiću, svi ostali na plaži su pali u drugi plan!

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna objavio je novu pjesmu, a korisnici na društvenim mrežama ne prestaju brujati o njoj: ''Najgora stvar je...''

Povezana vijest Celebrity Lasagna u dirljivoj objavi otvorio dušu fanovima: "Moglo bi biti mračno, ali nadam se da ću pomoći svima koji se bore s tjeskobom''

Povezana vijest inMagazin Lasagna otkrio detalje priprema za vjenčanje, evo i je li spremno odijelo: ''Nisam smio kupiti normalno nego...''

Povezana vijest Celebrity Lasagna priredio spektakl u Varaždinu pred više od 25 tisuća ljudi, pjevao nove pjesme, a nosio je i zanimljiv outfit!

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna podijelio s pratiteljima djelić pomalo jezivih scena iz novog spota: "Ono kad umreš, a nikoga nije briga..."

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS