ovo su morali zabilježiti!

Pogledajte kojeg je Vatrenog Nina Badrić srela u Grčkoj, pozirala je s njim i suprugom: "Mi smo na medenom mjesecu"

Josip Juranović, Nina Badrić i Lana Juranović Instagram 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Nina Badrić objavila je fotografiju s Josipom Juranovićem i njegovom suprugom Lanom, koje je srela na odmoru u Grčkoj.

Pjevačica Nina Badrić uživa na zasluženom odmoru na Mikonosu u Grčkoj, no čini se da nije jedina poznata osoba iz Hrvatske ondje.

Badrić je na Instagramu objavila fotografiju s našim nogometnim reprezentativcem Josipom Juranovićem i njegovom suprugom Lanom, koje je ondje srela.

"Mi smo na medenom mjesecu i super nam je. Nogomet smo doktorirali i sad uživamo u životu jer život je da se živi", napisala je u opisu.

"Kako ste lijepi svi troje", "Bravo, za nogomet", neki su od komentara koje su dobili ispod fotke, uz brojne emotikone vatre i srca.

I Juranović se u pričama na Instagramu pohvalio fotografijom s pjevačicom, a kako uživa na odmoru, pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Josip i Lana stali su pred oltar tijekom priprema Vatrenih za Europskom prvenstvu, zbog čega je on tada nakratko napustio kamp reprezentacije u Rijeci i otputovao u Zagreb na svoje vjenčanje. Par je prošle godine izmijenio bračne zavjete kod matičara.

Par je zajedno već pet godina, a upoznali su se preko prijatelja u Splitu dok je on igro u Hajduku, a ona studirala. U Splitu su se i zaručili prije dvije godine, a Josip je Lanu zaprosio tijekom proslave njezine prvostupanjske diplome, uz buket ruža i tortu na kojoj je pisalo ''Marry Me''.

Lana je Josipu velika podrška u karijeri i vjerno ga bodri na utakmicama, a on na Instagramu često dijeli njihove zajedničke fotografije te ne skriva koliko je zaljubljen.

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić u Grčkoj pleše kao da je nitko ne gleda, veselim snimkama posebno je obradovala Rozgu: "Takvu te uvijek želim vidjet!"

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić mami uzdahe na plaži u Grčkoj, pokazala je fantastičnu figuru u badiću: "Savršena si!"

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić javila se iz Grčke u kratkoj bijeloj haljini, Jelena Rozga ostavila joj je komentar ispod fotografije!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Milica iz Kumova ljubi našeg zgodnog rukometaša, potvrdili su vezu romantičnim fotografijama s odmora!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Milanu Štrljiću u izlasku se pridružila lijepa supruga, a on se potpuno promijenio otkako smo ga gledali u Kumovima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS