Uskoro stiže prinova

Nikola Jokić poveo je suprugu u izlazak, a ona je ponosno istaknula već poveći trudnički trbuh pa potvrdila višemjesečna šuškanja!

Nikola i Natalija Jokić - 2 M.M./ATAimages 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Nikola Jokić i supruga Natalija bili su na slavlju srpskih košarkaša, a svu pozornost ukrao je njen trudnički trbuh.

Srpski košarkaš Nikola Jokić prije nekoliko dana bio je na fešti svog tima koji su na Olimpijskim igrama osvojili broncu, a sa sobom je na slavlje poveo suprugu Nataliju.

Jokić je supruzi kao kavalir otvorio vrata auta dok je izlazila, a svu pozornost odmah je ukrao njen trudnički trbuh u bež uskoj haljini.

Njihove nove fotografije i video pogledajte OVDJE.

Da čekaju svoje drugo dijete srpski mediji raspisali su se ovog lipnja, ali par ništa nije javno potvrdio. No, fotografije su sada dovoljni dokaz.

Podsjetimo, Nikola i Natalija u braku su od 2020. godine, a zajedno imaju kćerkicu Ognjenu.

Nikola i Natalija detalje svog privatnog života ne vole dijeliti s javnosti, a njihova se ljubav rodila nakon desetogodišnjeg prijateljstva u srednjoj školi.

"Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sjedili smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Svidjela mi se čim sam je vidio, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vrijeme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je šutjela", otkrio je Nikola jednom prilikom.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Neda Ukraden objavila je rođendansku fotku u kupaćem, izgleda nevjerojatno: ''Koliko mi je ono godina?''

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Evo kako je kći Ene Begović provela tužnu godišnjicu, majka ju je ovdje posljednji put držala u naručju

Povezana vijest Celebrity Usred glasina o romansi s našim glazbenikom, Jelena Perčin pohvalila se sretnim vijestima: ''Moja djevojčica!''

Povezana vijest Celebrity Ovako Salma Hayek izgleda u stvarnosti, na društvenim mrežama fotografije su nešto drugačije!

Povezana vijest Celebrity Zaljubljeni Franka i Ćorluka izašli su na večeru, a njena haljina s prorezima dodatno je podigla atmosferu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS