Dijelili istu ljubav

Pjevačica koja je spojila One Direction oprostila se od preminulog člana: "Bio je blagoslov raditi s tobom"

Nicole Scherzinger i Liam Payne - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Nicole Scherzinger, osoba koja je kao članica žirija X Factora došla na ideju i spajanju One Directiona, oprostila se od Liama Paynea putem Instagrama.

Nekadašnja pjevačica grupe Pussycat Dolls Nicole Scherzinger bila je idejna začetnica boybanda One Direction. Kao članica žirija X Factora prije 14 godina došla je na ideju da pet natjecatelja, koji su nisu prošli samostalno u daljnju fazu natjecanja, spoji u bend, a dalje je sve postala povijest.

Više od tjedan dana poslije tragične pogibije Liama Paynea padom s balkona u hotelu u Buenos Airesu, 46-godišnja pjevačica se oprostila objavom na Instagramu s dvije fotografije na kojima im se pridružila i Kelly Rowland.

"Zauvijek ću njegovati i cijeniti vrijeme koje smo proveli zajedno, od prije petnaest godina kada je rođen One Direction, pa sve do prije samo nekoliko tjedana. Bio je toliki blagoslov nedavno raditi s tobom. Dijelili smo istu ljubav i strast prema glazbi i zauvijek ću pamtiti značajne i radosne razgovore koje smo vodili", napisala je Scherzinger.

Duo je ovoga ljeta snimao novi Netflixov show "Building The Band", čiji datum objave još nije poznat.

"Bilo je tako teško obraditi to što više nisi ovdje, ali zahvalna sam što sam upoznala tvoje dobro srce, slatku dušu i karakter. Donio si toliko radosti, svjetla i smijeha u živote onih koji su te istinski poznavali. "Nedostajat ćeš mi" prijatelju moj i nosit ćeš te u srcu. Moje misli i molitve su s tvojom obitelji", stoji u objavi na Instagramu.

Nakon Liamovog pada s balkona, u Argentinu je doputovao njegov otac Geoff, koji će tamo boraviti zasigurno do idućeg tjedna. Razloge pročitajte OVDJE.

Fanovi grupe One Direction diljem svijeta su organizirali memorijale i okupljali se kako bi se oprostili od nekadašnjeg idola. Fotografije pogledajte OVDJE.

Iako toksikološki nalazi nisu gotovi, britanski i argentinski mediji pisali su da je u Payneovom tijelu pronađen ružičasti kokain. Više o drogi koja je odnedavno i na teritoriju Hrvatske pročitajte OVDJE.

Priču o grupi One Direction, bendu koji je obilježio jednu generaciju, pročitajte OVDJE.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Naša bivša misica zahvalna je što je dočekala 59. rođendan, iza nje je teško razdoblje borbe s bolešću

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput pohvalila se prekrasnim prizorima s privatne večere u divljini, ali vjerni fanovi zamijetili su još nešto!

Ronaldova Georgina završila u bolnici, otkrila je što joj je: ''Sad sam bolje, oporavljam se...''

Ovaj video Lane Jurčević skupio je više od 5 milijuna pregleda, i to sve zbog komentara njenog partnera, evo o čemu je riječ!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte spot za novu Grašinu pjesmu koju slušate u seriji ''U dobru i zlu''!

Povezana vijest Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica ima novi imidž, promjenom se pohvalila uoči velikog životnog zadatka!

Glumac koji je osuđen zbog pedofilije oglasio se na društvenim mrežama prvi put od skandala koji je potresao regiju

Tko je supruga kontroverznog srpskog repera? Pratio ju je zbog straha od prevare, a imaju i kćer

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS