uživaju na odmoru

Njezina budućeg muža zovu najsretnijim čovjekom na svijetu, zbog ovih prizora s jahte dobio je taj nadimak!

Nicole Scherzinger i Thom Evans - 8 Nicole Scherzinger/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nicole Scherzinger i Tom Evans zajedno su uživali na luskuznoj jahti, a obožavatelje su obradovali romantičnim fotografijama.

Pjevačica Nicole Scherzinger oduševila je obožavatelje novim fotografijama na Instagramu gdje je pozirala sa zgodnim zaručnikom Thomom Evansom.

Poznati par uživao je na odmoru ploveći na jahti, a prizor pjevačice u crvenom bikiniju ukrao je najviše pozornosti.

Nicole se omotala oko svog vitkog struka i zaštitila se od užarenog sunca slamnatim šeširom i naočalama.

Osim fotografija s jahte, Nicole je objavila i one romantične, gdje je pozirala u bijeloj haljini sa zaručnikom dok se iza njih nazirao zalazak sunca.

"Nazdravlje vikendu i predivnim uspomenama", napisala je u opisu.

U komentarima su se našle brojne pohvale, a bilo je i onih koji su komentirali da je Thom najsretniji čovjek na svijetu.

Inače, Nicole često zovu ženom božicom zbog svoje idealne figure koju drži još od mladih dana kad je pjevala u popularnoj grupi Pussycat Dolls.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Dragana Mirković javno čestitala rođendan Indiri, ovako su se ponovo slobodne pjevačice zabavile u zajedničkom društvu!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Prizori Sofie Vergare u ovoj haljini kao dokaz zašto je zovu jednom od najljepših žena u Hollywoodu

Povezana vijest Celebrity Nižu se reakcije na trudnoću u srpskom realityju: ''Njegova majka mislila je da je šala...''

Povezana vijest Zanimljivosti Remake Hitchcockovog filma povjeren modernoj verziji slavnog redatelja

Povezana vijest Nekad i sad Bio je poznat po krupnoj i mišićavoj građi, a sad svi pričaju o njegovoj dramatičnoj transformaciji!

Povezana vijest Celebrity Preslatki Bloom pravi je šarmer već od malih nogu, ponosna mama Maja sve je potvrdila fotkama: ''Nedjelja puna ljubavi!''

Povezana vijest Celebrity Udala se sestra Luke Modrića, procurile su fotografije s predivnog vjenčanja samozatajne Diore!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS