izašla iz zone komfora

Svi bruje o erotskim scenama s Nicole Kidman koje će se uskoro moći vidjeti u kinu: ''Odlučila sam sve istražiti''

Nicole Kidman u filmu ''Babygirl'' Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nicole Kidman i dalje predstavlja svoj novi film "Babygirl", a zajedno s kolegom Harrisom Dickinsonom nahvalila je redateljicu Halinu Reijn.

Ulogom u filmu "BabygirlNicole Kidman prometnula se u jednu od kandidatkinja za nominaciju za Oscara. Film je službeno predstavljen prije nekoliko tjedana na filmskom festivalu u Veneciji, a u prvi plan iskočile su vruće scene 57-godišnje glumice s 28-godišnjim Harrisom Dickinsonom.

Glumica koja je dobila Oscara 2002. godine za ulogu u filmu "Sati" otkrila je kako je snimanje seksi scena s mlađim kolegom bilo oslobađajuće iskustvo.

Objasnila je kako se osjećala potpuno sigurno dok je izvodila intimne scene zahvaljujući nizozemskoj redateljici Halini Reijn, koja se pobrinula da nijedan glumac ne bude izbačen iz svoje zone udobnosti, piše People Magazine.

"Postoji neka vrsta skoka s litice kad kažete - OK, jednostavno ću pustiti sve i istražiti ovo s ljudima kojima vjerujem u žanru koji je već postavljen", izjavila je Kidman. "Ali nadam se da možemo istražiti novi teritorij, posebno sa ženom na čelu."

Na jednoj od premijera ponovno se komentiralo lice Nicole Kidman. Zbog čega, otkrijte OVDJE.

Još jedna glumica tvrdi kako joj je snimanje golišavih scena bilo oslobađajuće, a o čemu se radi, saznajte OVDJE.

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Nova velika Bloomova avantura, pogledajte kako je izgledao njegov put do ove daleke zemlje!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Monica Bellucci osvanula gola, raspametila fanove ovim prizorima: ''Kao nacrtana si!''

Vrsaljkova Kaja objavila je nove fotografije, koje otkrivaju da se u nijhovoj obitelji dogodio važan, svečani trenutak!

Pique prvi put nakon dvije godine progovorio o kraju ljubavi sa Shakirom: ''Na kraju, ono što je ispričano...

Povezana vijest Celebrity Burne nominacije u novoj epizodi MasterChefa: ''Ne razmišlja kad treba stati na loptu i povući se''

Povezana vijest Celebrity Pismo Taylor Swift ismijava se na internetu, razlog je zbunjujući: ''Ovo izgleda kao da je pisao šestogodišnjak...''

Što je ružičasti kokain, koji je pronađen u tijelu pjevača čija je smrt šokirala svijet? Ta se droga nedavno pojavila i u Hrvatskoj

Što se događa s prstima kralja Charlesa? Svi pričaju o njihovu izgledu, postoji objašnjenje za to

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS