Četverogodišnjak na zadatku

Fanovi nestašnog princa Louisa doći će na svoje: Evo kada bi se sljedeći put trebao pojaviti u javnosti, a šuška se i da ima važnu misiju

Princ Louis i Kate Middleton Afp 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Princ Louis trebao bi se pridružiti roditeljima, bratu i sestri na tradicionalnoj božićnoj šetnji kraljevske obitelji, a pritom bi imao i važnu misiju.

Najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton, četverogodišnji princ Louis, osvojio je simpatije javnosti svojim nestašnim ponašanjem na proslavi platinastog jubileja pokojne kraljice Elizabete II.

Tada je na kraljevskom balkonu tijekom ceremonije Trooping The Color radio grimase, zijevao i stalno zapričavao kraljicu, a njegove fotografije obišle su cijeli svijet.

"Svi smo se proveli nevjerojatno, posebno Louis", napisali su tada njegovi roditelji na svojemu službenom Instagramu. Otada ga više nisu vodili sa sobom u službene izlaske, preskočio je i kraljičin sprovod, no sada se doznalo kada bi se moglo dogoditi njegovo sljedeće službeno pojavljivanje u javnosti.

Louis bi se trebao pridružiti svojim roditeljima, bratu princu Georgeu i sestri princezi Charlotte na tradicionalnoj kraljevskoj obiteljskoj šetnji u Sandringhamu, piše The Mirror.

Konačna odluka o njegovu pojavljivanju ipak neće biti donesena do posljednjeg dana, a izvor navodi kako se iz palače nadaju da će Louis svojom pojavom zabaviti javnost i malo im skrenuti pozornost s prašine koju je podigao dokumentarac "Harry i Meghan".

Poznato je i da će kralj Charles III. u Sandringhamu održati svoj prvi blagdanski govor, a očekuje se da će u njemu spomenuti i princa Harryja i Meghan Markle, no oni se ne bi trebali pojaviti.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Gorana Navojca nije baš lako prepoznati nakon iznenadne promjene, a uhvaćen je i u rijetkom izlasku s dugogodišnjom djevojkom

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Dogurala je puno dalje od svojih očekivanja, a zanimljivo je kako je došla u MasterChef: "Iznenadio me poziv i nisam mogla odbiti"

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS