''ostalo mu je vrlo malo...''

Nekoliko dana prije smrti Liam Payne suočio se s velikim porazom: ''To ga je sigurno potpuno uništilo...''

Liam Payne Profimedia 1/42 >> Pogledaj i ovo +31 Galerija

Među brojnim izrazima sućuti nakon smrti Liama Paynea našla se i ona diskografske kuće Universal Music, koja ga je nekoliko dana prije smrti otpustila.

Prije svoje tragične smrti bivši član grupe One Direction Liam Payne doživio je poraz na profesionalnom planu.

Diskografska kuća Universal Music, nezadovoljna rezultatima njegovih objava, otpustila je 31-godišnjeg izvođača nekoliko dana prije pogibije u Buenos Airesu, javlja Daily Mail.

Netom nakon što je One Direction najavio pauzu na neodređeno, Payne je potpisao ugovor s kućom Capitol Records, jednom od mnogih diskografskih kuća pod kišobranom Universal Music Groupa. Nedavnim restrukturiranjem Payne je potpao pod UMG, no čini se kako je ispucao dobivenu priliku.

"Liamova prednost bila je golema i nije [to] naplatio. Od svih momaka iz One Directiona Liam je bio na krivom glazbenom putu", poručilo je više izvora.

Shodno tome, objava njegova drugog studijskog albuma bila je stavljena na čekanje. Istodobno, oko datuma odlaska u Argentinu njegov PR je dao ostavku, zbog čega je Payne bio bez osobe koja bi ga predstavljala u javnosti.

"Kao da se sva Liamova glazbena karijera koju je izgradio otkako je prije osam godina krenuo samostalno raspadala, ostalo mu je vrlo malo. To ga je sigurno potpuno uništilo", zaključio je izvor.

Unatoč tome što više nije bio u njihovu rosteru, UMG se oprostio od Paynea na društvenim mrežama.

Osim kuće Universal Music, od njega su se oprostili i bivši kolege iz grupe One Direction Harry Styles, Louis Tomlinson i Zayn Malik. Od Paynea su se također oprostila brojna imena, a dirljivu posvetu imala je kolegica Rita Ora.

Argentinska policija trenutačno traži dvije žene koje bi mogle biti ključni svjedoci, a više o tome pročitajte OVDJE.

Liam Payne zaradio je višestruke ozljede padom s balkona na 40 metara visine, a prije deset godina slikao se na rubu balkona. Jezivu fotografiju pronađite OVDJE.

Sve objave o pogibiji Liama Paynea možete pronaći OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Bivši član One Directiona viđen poslije smrti kolege, njegova reakcija nije onakva kakvu su mnogi očekivali

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zabrinjavajući znakovi koji su dali naslutiti da je život Liama Paynea odavno bio izvan kontrole

Internetom kruže zastrašujuće fotografije iz hotelske sobe u kojoj je boravio Liam Payne, ovo su zatekli nakon nesretnog događaja?

Liam Payne sina je dobio s 10 godina starijom pjevačicom, spojio ih je show koji ga je učinio svjetskom zvijezdom

Povezana vijest Celebrity Ovo je navodno posljednji video Liama Paynea prije nego što je poginuo, jasno je vidljivo da nije bio dobro

Povezana vijest Zanimljivosti U javnost pušteni detalji poziva koji je djelatnik hotela uputio policiji prije nego što je Liam Payne poginuo!

Nakon šokantne smrti Liama Paynea svi opet spominju posljednje riječi koje je posvetio svom sinu: ''Kao da trebamo...''

Poznato je gdje je bila Liamova djevojka prije njegova kobnog pada s trećeg kata, objavila je video na TikToku

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS