prizori koji tjeraju na suze

Ukrajinka iz Supertalenta podijelila potresne uspomene iz rata: "Cijelo tijelo drhti, nemoguće se kontrolirati"

Natasha Korotkina u Supertalentu Screenshot/Nova TV 1/40 >> Pogledaj i ovo +29 Galerija

Natasha Korotkina, koju smo gledali u showu "Supertalent", na svojem profilu na Instagramu podijelila je svoje fotografije iz ratom pogođene Ukrajine.

Ukrajinska plesačica Natasha Korotkina oduševila je gledatelje showa "Supertalent" svojim originalnim trbušnim plesom.

Natasha je profesionalna plesačica i razvila je svoju posebnu tehniku kojom izaziva divljenje gdje god se pojavi, a kaže i da u plesu pronalazi utjehu otkako je počeo rat u Ukrajini.

"Jako je teško govoriti o ratu, jako je teško to objasniti i uopće zamisliti", kazala je u emisiji, a svoje iskustvo s ratom podijelila je i na svojem profilu na Instagramu, na kojem je objavila niz potresnih fotografija.

"Mariupolj, ožujak 2022. Kako smo preživjeli rat. Ovo je fotografija iz naše garaže tijekom bombardiranja Mariupolja. Snaga i nada su me izdale", napisala je Natasha te je otkrila da je poslije utočište pronašla u Švicarskoj.

"Ovo je samo djelić fotografije iz mojeg mobitela. Fotografija iz garaže i tri videa iz skloništa koje je dublje u zemlji. Vrlo mračno, hladno i naše zadnje svijeće. Cijelo tijelo drhti, nemoguće se kontrolirati. Često sam u skloništima bila na rubu nesvjestice, bilo je nemoguće to izdržati", prisjetila se.

Natasha je nakon svojeg nastupa u Supertalentu postala hit na društvenim mrežama i zbog svojeg talenta i zbog izgleda, a najviše komplimenata pišu joj žene.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Ispala je iz MasterChefa zbog svojeg najboljeg jela, a evo kako govori o showu sad kad ga je napustila!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Ana Rucner u vrućim hlačicama pravi je mamac za poglede, egzotična destinacija na kojoj uživa baš joj dobro stoji

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS