što vi kažete?

Pljušte komentari na novi izgled princa Williama, mišljenja su potpuno podijeljena: "Recite mi da je ovo Photoshop!"

Princ William - 9 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kada se princ William pojavio u vojnoj školi gdje je održao govor, svi su komentirali njegovu promjenu imidža, a mišljenja su podijeljena.

Princ William posjetio je The Sovereign's Parade u vojnoj školi u Cranwellu gdje se obraćao časnicima koji su diplomirali.

Iako je odjenuo svečanu uniformu, svi su komentirali njegovu promjenu izgleda. Naime, princ je pustio bradu, a mišljenja za njegov novi imidž su podijeljena.

"Molim vas, recite mi da je to Photoshop?", "Izgleda kao beskućnik", "Sa sigurnošću mogu reći da brada mora ostati", "Sviđa mi se Williamova brada", "Sviđa mi se brada, ali čini mi se da mnogima ne. Ali ako se njemu sviđa, onda je i treba nositi", neki su od komentara na X-u.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

William je povodom dolaska na događaj održao i govor.

"Oduševljen sam vidjeti toliko obitelji i prijatelja ovdje. Iako nisam diplomirao baš ovdje, tu sam završio obuku za letenje pa znam nešto o proslavama koje će uslijediti kasnije. Obećavam da ću vam oduzeti samo nekoliko minuta", izjavio je.

Inače, William već nekoliko tjedana nosi urednu bradu, a prvi put pokazao ju je u videu s Kate Middleton početkom kolovoza.

Podsjetimo, Kate Middleton u emotivnom videu na društvenim mrežama otkrila je pojedinosti o njezinom zdravstvenom stanju. Video možete pogledati OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Dok se nekad nalazila na listama najljepših žena, sada svima izaziva čuđenje zapuštenim izgledom, a zbog ovoga su svi gedali u njezinu nogu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Na Šalati nakon izvedbe "Rim Tim Tagi Dim" dogodila se eksplozija energije, pogledajte prizore kojima je Lasagna užario scenu!

Povezana vijest Celebrity Potvrđen je uzrok smrti glumca iz kultne serije "Alf", obitelj je otpočetka sumnjala na ovakav rasplet

Povezana vijest Celebrity Evo što je Aleksandra Prijović rekla nakon najave koncerta u Dalmaciji: "Znam koliko splitska publika voli glazbu i zabavu..."

Povezana vijest Celebrity Miro iz serije "U dobru i zlu" ukrao je srca brojnim gledateljicama, evo kako zgodni glumac stoji na ljubavnom planu!

Povezana vijest Oscar 2021 Kako je najveći dijamant ikad pronađen završio u kraljevskoj obitelji i gdje ga se može vidjeti?

Povezana vijest Preporuke Film koji je bizaran samo da bi bio bizaran, ali evo na koji način možete preživjeti ovaj uradak!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS