uživa daleko od medija

Monika Kravić zabavljala se u rijetkom izlasku u javnosti, a njezina poznata prijateljica pokazala je kako su se provele

Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić/Instagram 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Monika Kravić Olujić snimljena je u rijetkom izlasku u javnost, i to u jednom zagrebačkom restoranu, u kojem se zabavljala s prijateljicama.

Bivša voditeljica i producentica Monika Kravić Olujić snimljena je u rijetkom izlasku, i to u društvu prijateljica, među kojima je bila i Mirna Maras Batinić, koja se na društvenim mrežama pohvalila njihovim izlaskom.

Mirna je u priči na svom profilu na Instagramu objavila fotografije i snimke s proslave rođendana prijateljice u jednom zagrebačkom restoranu, na kojem je bila i dobro raspoložena Monika.

Monika je ranih 2000-ih godina postala jedno od poznatijih televizijskih lica, a danas živi mirnijim i povučenijim životom. Ima 38 godina, a itekako se može pohvaliti mladolikim izgledom, čemu svjedoče i njezine posljednje fotografije.

Bivša televizijska voditeljica, koja se proslavila u prvom talent showu u Hrvatskoj "Story Super Nova", sada radi kao producentica i scenografkinja, a u svibnju 2021. godine udala se za odvjetnika Frana Olujića, s kojim je dobila i sina. Iza sebe ima i propali brak sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, s kojim ima i još dvojicu sinova, Josipa i Jakova.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Danijela Martinović otkrila pokoji detalj o novom partneru i javno ga pohvalila: ''To nisam nikad stvarno vidjela ili rijetko...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS