Vječna ljepotica!

Monica Belluci seksi detaljem koji je izvirio ispod sakoa razigrala maštu okupljenih!

Monica Bellucci - 8 Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Glumica Monica Bellucci za novi izlazak odjenula je odijelo, ali jedan detalj na prsima bio je dovoljan da svima razigra maštu.

Glumica Monica Bellucci prošetala je crvenim tepihom San Sebastian festivala u Španjolskoj. 

Za svoj izlazak odlučila je odjenuti svečane hlače i oversized sako, no unatoč ozbiljnoj kombinaciji u kojoj se pojavila, jedan detalj bio je dovoljan da sve podigne. Kad je pozirala, pokazala je zavodljivi grudnjak i svoje bujno poprsje, a jasno je zašto ju iz vida nije ispuštao ni njen novi partner Tim Burton.

Podsjećamo, o Monici su svi pričali i zbog nove ljubavi koju je pronašla s holivudskim redateljem Burtonom, u kojeg se zaljubila nakon 16 godina poznanstva, pa je vijest da su u vezi sve iznenadila. Par je prvo mjesecima tajio vijest da su u vezi, no Monica je to konačno potvrdila u intervjuu za Elle France u lipnju prošle godine.

"Ono što mogu reći... Drago mi je što sam upoznala tog čovjeka, prije svega. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu. Znam čovjeka, volim ga, a sad idem upoznati redatelja, počinje još jedna avantura", izjavila je tada.

Glumica je s Timom snimala "Beetlejuice 2" u Londonu i bila je oduševljena njegovom redateljskom vizijom.

Više o njihovoj ljubavi pročitajte OVDJE.

S bivšim suprugom Vincentom Casselom Monica ima i prekrasnu kćer Devu, a kako ova djevojka izgleda, pisali smo OVDJE.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Nekad i sad Sjećate se ove naše glumice? Nekad je bila neizostavno lice domaćih sapunica, a evo kako izgleda danas!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pogledajte kako izgleda mlađa kći Stipe Mesića, nemamo je često priliku vidjeti na javnim događajima

Povezana vijest Nekad i sad Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

Povezana vijest Celebrity Dok su je slavni roditelji od svih skrivali postala je prava ljepotica, a sada se može pohvaliti novim uspjehom!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS