''Blistaš ženo!''

Naša voditeljica već godinama osvaja pojavom, a na nove fotke u kratkim hlačicama pristižu joj samo pohvale!

Mirna Maras - 7 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Mirna Maras objavila je nove fotografije s putovanja, a pokazala je i svoju ženstvenu figuru u kratkim hlačicama.

Naša televizijska voditeljica Mirna Maras već godinama slovi za jednu od najljepših u našim medijima, a ovih dana otkrila je kako je na putu sa suprugom Željkom Batinićem.

Par je posjetio Beč, a iz šetnje gradom Mirna je objavila nekoliko fotografija u kratkim traper hlačicama koje su privukle svu pozornost.

Pratitelji u komentarima nisu prestali hvaliti njene ženstvene obline.

''Prelijepa si, pusa velika'', ''Ma kakav Beč ti si ljepša od grada'', ''Predivna, blistaš ženo'', ''Jako ugodna za oko'', pišu joj.

Svoje ljetovanje provela je i na obali Lijepe Naše, a pohvalila se i figurom u badiću.

Inače, Mirna je u braku sa Željkom od 2016. godine te zajedno imaju djevojčicu Meri.

Voditeljica je prije Željka bila u braku s glumcem Marijem Valentićem s kojim ima sina Niku, a par se razveo 2013. godine. Njih dvoje ostali su u dobrim odnosima zbog djeteta.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Ovaj plavušan nekad je bio razlog zbog kojeg se gledala hit-serija, nalazio se na listama najzgodnijih muškaraca, a evo kako danas izgleda!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Nekad i sad Bila je jedna od najljepših žena 90-ih, svi su se za nju otimali, a i s 54 godine je nestvarno lijepa!

Povezana vijest Celebrity Zavirite u obiteljski dom Blanke Vlašić i supruga: Krase ga luksuzni detalji, a jedan je kutak baš poseban!

Povezana vijest Celebrity Nikad sretniji Affleck viđen u šetnji poslije rastave od Lopez, a evo tko je nova žena s kojom se već navodno viđa!

Povezana vijest Celebrity Lana Klingor užarila Instagram ovom fotkom u mini bikiniju: ''Je li ovo realno? Bome si se stesala!''

Povezana vijest Celebrity Naš bivši premijer i njegova 30 godina mlađa supruga uskočili su u kupaće kostime, fotografijama su se pohvalili na Facebooku!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS