Poznata stomatologinja

Naš osebujni glumac više ne skriva da je zaljubljen, nekoliko mjeseci nakon prekida pohvalio se novom djevojkom

Miran Kurspahić i Ellia Paljetak - 14 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Glumac Miran Kurspahić pokazao je svoju novu djevojku, u vezi je s lijepom i uspješnom stomatologinjom.

Nekoliko mjeseci nakon prekida s našom kantautoricom Mirnom Škrgatić naš osebujni glumac Miran Kurspahić pohvalio se novom djevojkom.

Na svom profilu ima već nekoliko zaljubljenih objava, a par je, kako prenosi Story, u sretnoj vezi već nekoliko mjeseci.

Nova partnerica zove se Elia Paljetak, a naša je uspješna dječja stomatologinja.  Trenutačno radi u jednoj stomatološkoj klinici u Zagrebu, a svoj privatni život strogo drži za sebe, pa su joj tako i profili na društvenim mrežama zaključani.

''Zacjeljivanje prvenstveno dolazi iznutra, ali ponekad se dvije napuknute stvari spoje i nadopune kako bi popravile i stvorile jednu cjelovitu. Ne postoje savršeni partneri, samo smirujuća spoznaja kako te netko može voljeti i trebati baš takvog okrhnutog kakav jesi'', poručio je glumac uz njihove fotografije.

Miran je s bivšom djevojkom Mirnom bio u vezi četiri godine. Zbog osebujnog stila i imidža mnogi su ih smatrali kao nekim parom iz filma, a poznato je da su surađivali i poslovno. Miran se više puta pojavio u Mirninim spotovima, a ona je radila kostimografiju za dvije njegove predstave.

Ipak, ljubav je pukla početkom godine te se Mirna iselila iz njihova stana.

"Miran i ja razišli smo se početkom godine, sporazumno, u prijateljskim odnosima. Razlozi ostaju među nama. Međusobno se iznimno cijenimo i poštujemo, kako to i dostoji nakon godina zajedničkog života", rekla je za Story.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Naša zlatna džudašica pohvalila se isklesanom sportskom figurom u badiću: ''Olimpijska boginja''

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Melina Džinović već mjesecima ljubi bogatog biznismena? Priča se da slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, a evo i gdje se viđaju!

Povezana vijest Celebrity Zgodni sin Dragane Mirković promijenio je imidž, fotka iz izlaska raspametila je njegove pratiteljice

Povezana vijest Celebrity Bolesna Ivana Knoll vratila se u Hrvatsku sa samo jednom željom, a nju si je ostvarila odmah pri povratku!

Povezana vijest Celebrity Ronaldo se pohvalio novim pothvatom, ali zbog onog što je rekao Georgini mnogi sumnjaju da su se odlučili na sljedeći korak!

Povezana vijest Celebrity J.Lo od Afflecka je dobila zaručnički prsten s posebnom posvetom koju je prekršio, poznato je što će sada napraviti s njim!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS