Kakvo tijelo!

Srpska folk-zvijezda pozirala u bikiniju bez šminke i fotošopa pa pokazala svoju prirodnu ljepotu

Milica Pavlović Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Milica Pavlović ugodno je iznenadila svoje fanove novom objavom na profilu na Instagramu u kojoj je pokazala prirodnu ljepotu.

Regionalna pjevačica Milica Pavlović rado dijeli atraktivne fotografije na društvenim mrežama, a upravo jednu takvu objavila je među zadnjima. 

Pozirala je na stepenicama u dvodijelnom skupocjenom badiću "Fendi", čija je cijena gotovo 4000 kuna.  U njemu je pokazala svoju nikad mršaviju liniju

Još jedna stvar posebno je iznenadila javnost, a to je da Milica nije koristila nikakve alate za uređivanje te joj je lice bilo potpuno čisto bez šminke.

"Kišo iš iš", napisala je kratko uz objavu.

"Zapalila si sve", "Najljepša si", "Ljepotica moja", "Wow", "Boginja", "Mačko goriš", samo su neki od komentara ispod objave.

Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji i nosi nadimak "seksi señorita" po svojoj pjesmi, a njezini su nastupi uglavnom rasprodani. Popularna je i na Instagramu, na kojem je prati gotovo 850 tisuća ljudi.

Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se ipak odlučila na život u nama susjednoj zemlji.

Pjevačica često privlači pozornost svojim seksi stilom odijevanja i vrućim glazbenim spotovima.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Poznata ljepotica uhvaćena s 21 godinu mlađim dečkom, on se ne odvaja od nje ni nakon teških optužbi na njezin račun!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS