realno stanje stvari

Meri iz MasterChefa pokazala svoje tijelo u potpuno realnom izdanju i bez fotošopa: ''Bolje da ljulja nego da žulja!''

Meri Goldašić Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Naša tiktokerica i bivša natjecateljica showa ''MasterChef'' Meri Goldašić s obitelji je otputovala na Zanzibar, a tamo je pokazala i svoje tijelo bez fotošopa.

Bivša natjecateljica MasterChefa i naša tiktokerica Meri Goldašić ovih dana boravi na Zanzibaru, kamo je otputovala sa svojim suprugom i djecom.

Povezana vijest Celebrity Ekipa iz MasterChefa okupila se nakon showa, druženje nije moglo proći bez kuhanja, a onda su se uputili u provod!

Na zasluženom odmoru Meri svakodnevno javlja svoje dojmove, a već je objavila i nekoliko fotografija na kojima je pokazala kako stvarno izgleda.

''Bolje da ljulja nego da žulja'', napisala je uz fotografiju na kojoj sjedi na ljuljački.

Prije toga objavila je fotografiju na kojoj grli supruga Juru, a u prvom planu bila je njezina stražnjica u kupaćem kostimu.

U siječnju ove godine Meri je priznala da se borila s viškom kilograma, a pokazala je i kakvom je vježbom i prehranom skinula 14 kilograma.

Inače, Meri je popularna na TikToku, gdje ima više od 150 tisuća pratitelja, a osim smiješnog sadržaja objavljuje i videe u kojima kuha.

Nedavno je njezin profil pratilo i puno osoba zbog iskustva s operacijom nosa, o kojoj je također otvoreno progovorila na društvenim mrežama.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pojavile su se nove teorije zavjere o Kate Middleton: ''Ozbiljno, tko se nalazi ispod ove loše namještene perike? Vrijeme je da se završi ova farsa!''

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Žanamari već priziva ljeto, a poznate Hrvatice zbog njene fotografije pišu: "Odsad idem dvaput dnevno u teretanu!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS