punili su medijske stupce

Megan Fox raskinula zaruke s glazbenikom koji je nedavno tetovirao cijeli torzo: ''On će uvijek biti moja srodna duša''

Megan Fox i Machine Gun Kelly Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Megan Fox potvrdila je nagađanja da su ona i Machine Gun Kelly raskinuli zaruke.

Megan Fox u podcastu "Call Her Daddy" iznenadila je objavom da je raskinula zaruke s Machine Gun Kellyjem.

No iako su raskinuli zaruke, odbila je objasniti koji je zapravo status njihove veze. 

"Nemam komentara o tom statusu", odgovorila je Fox.

Povezana vijest inMagazin Umišljene dive ili sasvim obični ljudi? Naša vizažistica otkriva nam kako je raditi sa svjetski poznatim zvijezdama!

37-godišnja glumica prvi je put počela hodati s rokerom 2020. prije nego što su se zaručili 2022. godine. No, godinu dana kasnije potaknuli su nagađanja o raskidu. 

Povezana vijest Celebrity Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

"Ono što mogu reći je da je on moja srodna duša i uvijek će postojati veza s njim bez obzira na sve, uvijek ću nekako biti povezana s njim", nastavila je Megan.

Megan i MGK upoznali su se na snimanju filma "Midnight In The Switchgrass", a nikada nisu skrivali svoju naklonost jedno prema drugome u javnosti.

Povezana vijest inMagazin Umišljene dive ili sasvim obični ljudi? Naša vizažistica otkriva nam kako je raditi sa svjetski poznatim zvijezdama!

Zanimljivo je i to da je MGK, pravim imenom Colson Baker, nedavno tetovažom prekrio cijeli gornji dio tijela te je rekao obožavateljima da je tetovaža napravljena u duhovne svrhe, ali se na taj potez odlučio i kao na neku vrstu "svjedočanstva" veze s glumicom.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS