MNOGI SU OČEKIVALI VIŠE

Holivudska glumica prošetala je crvenim tepihom u Sarajevu, a svojim izdanjem pomalo je iznenadila prisutne

Meg Ryan - 9 Armin Durgut/PIXSELL 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Slavna holivudska glumica pozirala je fotografima s osmijehom na licu, a zatim je svojim fanovima podijelila autograme.

Holivudska glumica Meg Ryan prošetala je crvenim tepihom na 30. Sarajevo Film Festivalu. Društvo joj je tamo pravio direktor festivala Jovan Marjanović.

Atraktivna glumica plijeni pozornost i sa 62 godine, a poznato je i da je imala nekoliko estetskih zahvata. Na prestižnom događanju pojavila se u sivoj haljini. Modnu kombinaciju upotpunila je crnim cipelama i naočalama.

Kao prava zvijezda, nasmijano je pozirala fotografima, a zatim pozdravila i svoje fanove. U jednom trenutku čak je podijelila i nekoliko autograma.

Ryan je dobila i nagradu ''Počasno Srce Sarajeva''. Nagradu joj je uručio upravo direktor festivala.

Glumica je u Sarajevo stigla u ponedjeljak navečer, a utorak su je već dočekale brojne obaveze.

Što joj je sve bilo na rasporedu, pročitajte OVDJE.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Joksimovićeva kći iz prvog braka prava je bomba, a ispod njenih fotki u badiću istaknula su se dva komentara

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Aleksandra Prijović podijelila je rijetku fotku sa suprugom Filipom, pohvalila se i sretnim vijestima!

Povezana vijest Celebrity Slavna glumica u susjedstvu je privukla pozornost svojim licem, brojne korekcije nisu ostavile baš najbolji rezultat...

Povezana vijest Celebrity Naš glumac u Sarajevu je privukao pozornost posebnim natpisom na majici, evo što predstavlja!

Povezana vijest Celebrity Ova prelijepa plavuša bila je pravi mamac za poglede u tijesnom kombinezonu, njen zaručnik košarkaš nije ju puštao iz ruku

Povezana vijest Celebrity Branko Đurić u izlazak je poveo suprugu Slovenku, a njen zamamni dekolte ukrao je svu pozornost sa slavnog muža!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte u čemu je ova mlada dama stigla na najprestižniji crveni tepih u Sarajevu, čipkani dio na nogama nikome nije jasan!

Povezana vijest Celebrity Za našom predivnom glumicom u Sarajevu su se okretale glave, duge noge u crnoj mini-haljini svi su gledali!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS