Baš se promijenio!

Omiljeni Joey iz Prijatelja snimljen je u rijetkom izlasku s kćeri, u pomalo zapuštenom izdanju mnogi su ga jedva prepoznali

Matt LeBlanc - 7 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Matt LeBlanc snimljen je u rijetkom izlasku s kćeri Marinom, ulicama Los Angelesa šetali su se u opuštenom izdanju.

Nedavno su mnogi omiljenog glumca Matta LeBlanca na novim fotografijama jedva prepoznali.

Viđen je prvi put nakon puno mjeseci u Los Angelesu, a paparazzi su ga uhvatili iz daljine dok je ulazio u svoj automobil. Sa sunčanim naočalama i šiltericom potpuno se maskirao, a višak kilograma koji je skupio te sijeda brada dali su mu novi imidž s kojim bi ga i najvjerniji fanovi teško prepoznali.

Sada je ponovo snimljen sa svojom kćeri Marinom dok su ovaj tjedan išli u kupovinu automobila, isto u Los Angelesu.

57-godišnja zvijezda "Prijatelja", koja je ranije ovog mjeseca izgledala gotovo neprepoznatljivo, bila je ležerno odjevena u svijetle traperice i crnu majicu.

Nosio je i šiltericu i crne sunčane naočale, a njegova 20-godišnja kći, njegovo jedino dijete s bivšom suprugom Melissom McKnight, bila je slično odjevena.

Nosila je svjetloplave traperice s kargo džepovima, sivu majicu kratkih rukava i svijetle tenisice.

Podsjećamo, proteklih godinu dana iza njega je teško razdoblje nakon što su on i kolege iz serije ''Prijatelji'' ostali bez prijatelja Matthewa Perryja.

I dok je Matthew od malih nogu sanjao o uspješnoj karijeri i slavi, Matt je živio nešto drukčijim životom u mladosti. Školovao se za stolara, oduvijek su ga zanimali motori, a nakon što je odustao od koledža, uputio se u New York jer se htio okušati kao model. I u tome je doista uspio, snimao je reklame za svjetske brendove, a onda je konačno dobio i ulogu Joeyja u "Prijateljima".

Godinu prije završetka snimanja Matt se vjenčao s američkom glumicom Melissom McKnight i dobili su kćer Marinu Pearl, kojoj je osam mjeseci nakon rođenja dijagnosticirana kortikalna displazija mozga. Da nešto nije u redu, roditelji su shvatili u trenucima kada je pokušavala puzati, no uvijek i iznova je padala na lijevu stranu i počela je patiti od epileptičkih napadaja.

Matt se nakon toga povukao iz glumačkog svijeta i odlučio se posvetiti brizi o kćeri. Nakon dvije godine braka razveo se od Melisse, a 2011. godine u potpunosti je nestao iz javnosti.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ovako izgleda zgodni brat Donne Vekić, naša olimpijka pohvalila se njegovim uspjehom: "Ponosna seka..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Na trećem koncertu Baby Lasagne atmosfera je došla do usijanja, pogledajte spektakularne prizore na zagrebačkoj Šalati!

Povezana vijest Celebrity Karleuša se službeno rastala od Duška Tošića, evo kome je pripala imovina stečena u braku: "Druga strana nije imala drugačiji prijedlog..."

Povezana vijest Celebrity Ben Affleck i J.Lo snimljeni su zajedno na ručku usred razvoda, izgledali su prisno, a onda se pojavila prva bivša supruga!

Povezana vijest Celebrity Kraljevski fanovi iskopali su još jedan slatki detalj iz videa Kate Middleton, evo kako princeza zove sina Louisa!

Povezana vijest Celebrity Iskusni član MasterChef žirija najavio je novu sezonu koja počinje već večeras: ''Svaki put se iznenadim...''

Povezana vijest Zanimljivosti Pogledajte najnovije fotografije čovjeka čija je priča rastužila čak i njegove najbliže, jedva preživljava i odbija pomoć

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS