pogledajte reakciju!

Djevojčica koja je glasom oduševila Grašu, sad je očarala i Ninu Badrić: "Predivno..."

Nina Badrić i Maša Milovanović - 1 TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maša Milovanović osim Petra Graše, svojim vokalnim sposobnostima oduševila je i našu pjevačicu Ninu Badrić.

11-godišnjakinja djevojčica Maša Milovanović nedavno je sve oduševila svojom izvedbom pjesme "Ako te pitaju" koju je otpjevala zajedno s našim legendarnim pjevačem Petrom Grašom.

Međutim, Grašo nije jedini kojeg Maša očarala vokalnim sposobnostima. Sada je to učilina i Nini Badrić pred kojom je otpjevala njezinu pjesmu "Da se opet tebi vratim".

Na videu koji je objavljen na TikToku možeo vidjeti kako je Nina vidno oduševljena Mašinim pjevanjem, a to dokazuje i činjenica da je pjevačica odmah posegnula za mobitelom kako bi snimila taj trenutak. 

"To je to, predivno. Svaka čast", rekla je Nina koja je Mašu na kraju izvedbe poljubila u čelo.

OVDJE pogledajte video kada je Maša glasne žice ukrstila s Petrom Grašom.

Više o Maši i njezinim postignućima pročitajte OVDJE.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Ovo su prve javne fotografije supruge Matije Cveka, evo kakvu je vjenčanicu nosila na njihov veliki dan

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Celebrity Nevjerojatno je kako Demi Moore izgleda u 62. godini, u ovom bikiniju zasjenila je i vlastitu kćer koja je slavila rođendan!

Povezana vijest Celebrity Nestao je s naše scene pa se pojavio na vjenčanju Matije Cveka: "Napravio je ludu stvar..."

Povezana vijest inMagazin Grašo otkrio detalje obiteljskog slavlja, pa se našalio na račun punca Huljića: ''Alba sluša dobre vokale, djeda je zaobišla''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte fotografije s vjenčanja Matije Cveka, evo tko je sve od poznatih Hrvata bio među gostima

Povezana vijest Celebrity Ivana Vida odgovorila je svom Domagoju na njegovu posvetu u oproštajnom pismu reprezentaciji, evo kako ga je nazvala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS