''Kakva si maca!''

Martinu Tomčić dugo nismo vidjeli ovako dotjeranu, a za to je imala i dobar povod: "Iznenađenjima nikad kraja!"

Martina Tomčić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Martina Tomčić zadivila je obožavatelje glamuroznim izdanjem u kojem je najavila novu sezonu showa Supertalent.

Našu opernu divu Martinu Tomčić godinama gledamo i kao članicu žirija showa Supertalent, koji se uskoro vraća na Novu TV.

A uoči jubilarne 10. sezone, Martina je s kolegama iz žirija snimila promotivni video za show te se za tu prigodu posebno dotjerala.

Tomčić je doslovno zablistala u crnoj haljini posutoj šljokicama i sa zlatnim detaljima, a beauty tim Nove TV pobrinuo se i da njezini make-up i frizura budu besprijekorni.

S snimanja se javila i na svojem profilu na Instagramu, a izgledom je očarala obožavatelje.

"Iznenađenjima nikad kraja! Talenata i 'talenata' koje NIKAD nisam vidjela! Zabave s mojom malom disfunkcionalnom obitelji kao da ne postoji sutra... ma sve to i još puno više uskoro na Novoj TV. Slavimo jubilarnu 10. sezonu Supertalenta. Gledamo se?" poručila je Martina.

"Kakva si maca", napisala joj je ispod fotografije Maja Šuput, a dobila je i brojne druge komplimente.

"Prekrasna", "Wow", "Predivni ste", "Bože, koja kraljica", komentirali su obožavatelji.

Uz Martinu Tomčić, žiri Supertalenta čine još pjevačica Maja Šuput, stručnjak za komunikaciju Davor Bilman i glumac Fabijan Pavao Medvešek, a show vode Frano Ridjan i Igor Mešin.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti Kamere zabilježile potpunu euforiju holivudske zvijezde zbog Đokovićeve pobjede, evo kako je Novak reagirao kad je prolazio pored njega!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Uskoro bivši muž Elle Dvornik pohvalio se osvježenim imidžem, pa se našalio s jednim komentarom: ''Unatoč nedavnim tračevima...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS