''Jer sustav nije!''

Martina Tomčić zgrožena je situacijom u hrvatskom školstvu, otkrila je: ''I sama sam jednom morala reagirati''

Martina Tomčić - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Martina Tomčić na društvenim mrežama oglasila se o strašnim vijestima vezanim za hrvatsko školstvo i zlostavljanje učenika.

Već mjesecima traje drama oko jednog problematičnog dječaka koji maltretira druge učenike. Zbog svog ponašanja promijenio je nekoliko škola, a nedavno je prebačen u novu, gdje su problemi nastavljeni. Institucije se prepucavaju tko je kriv, a rješenje i dalje nije pronađeno. Više o tom slučaju pročitajte na Dnevnik.hr-u.

Roditelji drugih učenika bore se protiv nepravde, a sad ih je na društvenim mrežama podržala i Martina Tomčić.

U svojim pričana na Instagramu podijelila je naslov teksta naše novinarke koja je doznala uznemirujuće informacije od jedne majke.

''Oduvijek je bilo zlostavljača, ali bilo je i mjera i sankcija za iste… Danas očito vlada bezakonje i u školama… Ne upirem prstom u učitelje, već u truli sustav!!!!!'' napisala je Martina.

Podijelila je potom tekst još jednog domaćeg portala pa otkrila da je i ona sama prošla kroz sličnu situaciju.

''I sama sam jednom prilikom odlučila reagirati jer sustav nije! Zaštita djece mora biti prioritet!!!!'' poručila je Tomčić.

Stravičnu priču podijelio je i naš glumac Asim Ugljen. Pročitajte je OVDJE.

Podsjetimo, Martina je majka dvoje djece, a koliko je ponosna na njih i njihove hobije, ne skriva na društvenim mrežama.

Trenutačno je gledamo kao članicu žirija Supertalenta. Tko ju je od kandidata naljutio u jednoj od epizoda, pogledajte OVDJE.

Poznata je da voli javno iznijeti svoje mišljenje, a jednom je tako rekla i što misli o dostavi. Više pročitajte OVDJE.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Ovo je bivša supruga pjevača kojeg Hrvatice obožavaju, njihov brak raspao se poslije 16 godina

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kako izgledaju djeca Sandija Cenova, koju je dobio u 18 godina dugom braku s pravnicom?

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS