"Blago njoj s tobom!"

Grubnić uputio predivnu čestitku najvažnijoj ženi u svojem životu: "Sve što sam danas, dugujem tebi!"

Marko i Branka Grubnić Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Marko Grubnić je svojoj mami Branki napisao dirljivu posvetu povodom Međunarodnog dana žena.

Naš poznati stilist Marko Grubnić nije propustio čestitati Međunarodni dan žena najvažnijoj ženi u njegovu životu.

Marko je na svojem profilu na Instagramu uputio predivnu čestitku svojoj mami Branki, uz niz njihovih zajedničkih fotografija.

Povezana vijest Celebrity Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

"Moj razlog za sve. Ti si moja junakinja, ti si jaka, ranjiva, mudra, intuitivna, empatična, čvrsta, iskrena, smiješna i puna ljubavi. Više sam nego ponosan što si tako nevjerojatna žena. Ti si najdivnija mama i samo Bog zna koliko sam blagoslovljen što te mogu svati svojom majkom. Sve što sam danas, dugujem tebi. Hvala ti za to. Ti si odgovorna za sve dobro u mom životu. Danas i svaki dan se molim da tvoja duša bude ispunjena samo ljubavlju, molim se da budeš sretna svaki dan do kraja života. Zaslužuješ samo čarobne stvari. Zauvijek ću te voljeti, štititi i poštivati. Sretan Dan žena mama. Hvala ti za život, predivan život, i hvala ti što si uvijek uz mene. Ti si najvažnija žena u mojem životu", napisao je Grubnić.

"Blago tvojoj mami s tobom", "Jako lijepo", "Ljubav je to", pisali su mu oduševljeni pratitelji ispod objave, a nisu izostali ni komplimenti na račun izgleda njegove zgodne mame.

Povezana vijest Nekad i sad Evo kako se Marko Grubnić mijenjao kroz godine, a ovo su neka od njegovih izdanja koja se nikad neće zaboraviti!

Marko ne skriva koliko je blizak sa svojom mamom i često objavljuje njihove zajedničke fotografije na Instagramu, gdje ga prati više od 73 tisuće ljudi.Tako znamo i da je gospođa Branka prošlog rujna napunila 64 godine, što je teško zaključiti iz njezina izgleda. Po struci je ekonomistica i radi u državnoj firmi, a baš kao i njezin sin, voli upečatljive modne kombinacije koje joj uglavnom i on iskombinira.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Novi težak udarac u životu kralja Charlesa, suočio se s još jednom tužnom vijesti u nizu

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Nekad i sad Prozvali su je najljepšom ženom koja je hodala zemljom, a zbog večere s Putinom umalo je završila iza rešetaka

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS