Preslatko!

Marin Čilić raznježio sve obiteljskom fotkom pa otkrio po čemu je posebna: "Naš prvi"

Marin Čilić Marin Čilić/Instagram 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Marin Čilić objavio je na Instagramu novu fotografiju s Maldiva, na kojima uživa u društvu svojih najmilijih.

Tenisač Marin Čilić raznježio je svoje pratitelje na Instagramu obiteljskom fotografijom koju je s njima podijelio, a na kojoj pozira sa suprugom Kristinom i njihovim sinovima.

"Naš prvi odmor s ovom dvojicom", napisao je Marin uz fotografiju koja je snimljena na Maldivima, kamo se obitelj otputila.

"Čudo ste", "Predivni", "Jednostavno preslatki", "Prekrasna obitelj", "Fotografija je prekrasna, i vi isto", "Sjajno", poručili su im Marinovi pratitelji.

Marin se fotografijama iz luksuznog resorta u kojem borave pohvalio prije nekoliko dana, kada je objavio fotografiju na kojoj se drži za ruke s Kristinom koju zaljubljeno gleda, a ona je pritom pokazala vitku liniju u haljini golih leđa.

"Uživajte u zasluženom odmoru", "Kako si lijepa", "Uživajte, moj najdraži sportaš", Uživajte, zaslužili ste. Pozdrav s Cipra", poručili su im tada.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Nesuđeni zet Ive Sanadera u javnosti nakon dužeg izbivanja, evo što je sve prošao nakon prekida s njegovom kćeri!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS