dobro se zabavila!

Supruga splitskog gradonačelnika partijala je na Ultri, sve je snimljeno: "Ono kad te kćer uhvati!''

Marijana Puljak - 1 TikTok/Screenshot 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Kći Marijane Puljak snimila je mamu kako tulumari na Ultri, a da je dobro uživala, govore jasni prizori na objavljenom videu.

Političarka Marijana Puljak slobodno vrijeme odlučila je provesti na ovogodišnjoj Ultri, a da se tamo dobro zabavila, govori video koji je snimila njezina kći, a ona objavila na TikToku.

"Ono kad te kćer uhvati na Ultri", napisala je u opisu videa gdje pleše i uživa u elektroničkoj glazbi.

Marijani, inače i supruzi splitskog gradonačelnika Ivice Puljka, ovo nije prvi put da je bila na Ultri.

"Tko me dobro poznaje, zna da obožavam plesati, pogotovo na disko muziku. U mladosti smo, nakon šetnje ispred Semafora ili Rivom, izlazili u klubove Shakespeare, Mississippi ili na faksu u Stop i tamo se plesalo do jutra", prošle je godine napisala u objavi na svom Facebooku. 

"Ove godine prvi sam put bila na festivalu Ultra Europe, iako su u Splitu evo već 9 godina, i mogu reći da sam baš uživala. Bila sam prvu i zadnju večer po nekoliko sati i sve što sam doživjela je izvrsna atmosfera, moj tip muzike i zabave, mladi sa svih strana svijeta koji uživaju, odlična produkcija, ozvučenje, vatromet…" dodala je tada. 

"Onima koji žugaju kako je ovo Sodoma i Gomora iskreno savjetujem da dođu i sami se uvjere u veselje i radost koji vladaju među ekipom koja se samo došla dobro zabaviti. Među 40+ tisuća mladih sigurno je bilo i incidenata, ali ništa iznad prosjeka po bilo kojem masovnom događaju ili što službe nisu mogle obraditi", zaključila je u istoj objavi. 

Inače, Marijana i Ivica zajedno imaju troje djece - kćeri Ivu i Emu te sina Tomu, a svi su već punoljetni.

  1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako to izgleda kad se Šuput uredi čak i za plažu, a fanovi posebno hvale modni detalj s ove slike: ''Maja, preee!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pa je li ovo normalno? Na ručak s mužem u restoran došetala se u tangama

Povezana vijest Nekad i sad Još od 1996. godine gledamo ga kao inspektora Semira u kultnoj seriji, a pogledajte koliko se legendarni glumac promijenio tijekom godina!

Povezana vijest Celebrity Iva Majoli objavila je snimku bliskog susreta s Kate Middleton, pogledajte kako je izgledao taj trenutak!

Povezana vijest Celebrity Supruga legendarnog glazbenika u mini bikiniju uživa na jahti od čije bi vam se cijene moglo zavrtjeti!

Povezana vijest Celebrity Liječnik zvijezde Beverly Hillsa opisao je njezine posljednje trenutke: ''Najteže je bilo to što još nije bila spremna otići...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS