E pa bravo!

Marija Šerifović pokazala kakvo srce ima, evo što je sve omogućila mladiću koji je spavao pod mostom: "Raspala sam se u djeliće!"

Marija Šerifović Screenshot/Youtube 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Marija Šerifović pronašla je dom i posao mladom beskućniku iz Zenice, čija ju je priča duboko dirnula.

U medijima u regiji nedavno se proširila tužna života priča mladića Mustafe Hrustića, a koja je dirnule mnoge, pa tako i slavnu pjevačicu Mariju Šerifović.

Naime, Mustafa je kao beskućnik spavao ispod mosta u Zenici, a još je kao sedmogodišnji dječak ostao bez roditelja. Ljudi koji su preuzeli brigu o njemu, tjerali su ga da zarađuje na ulici kao svirač, a naposlijetku je izgubio i pravo na školovanje.

Za njegovu priču čula je i Marija koja nije dugo razmišljala i odlučila mu je pomoći. Sredila mu je stambeno pitanje, platila stanarinu za godinu dana, kao i tri obroka dnevno u jednom restoranu. Uz to mu je u dogovoru s gradonačelnikom pronašla posao, pa će raditi kao čistač na gradskim bazenima.

Marija je o svemu objavila video na svom youtube kanalu, a na profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira s Mustafom.

"Jedan vidi sve", napisala je kratko. 

"Raspala sam se u djeliće. Gdje god stala nogom, Bog ti dao sreću, zdravlje, blagostanje i da nam traješ, još dugo dugo", "Kraljice", "Ma kako je tebe lijepo poznavati. Veličina", "Ustati pa reći Marija Šerifović", "Ti si razlog zbog koga će uvijek neko tamo vjerovati u ljudsku dobrotu, onu čistu ko suza. Hvala Mare što postojiš","Bravo Maro, samo ovakvim primjerima se mijenja svijet i svjest", "Ovo treba imati milijunske preglede, bravo carice naša. Djevojka s velikim srcem", "Svaki put me rasplaćeš. Ljudskost i dalje živi i postoji", samo su neki od tisuća komentara koje je dobila. 

"Ma kako je tebe lijepo poznavati. Veličina", "Ustati pa reći Marija Šerifović", "Ti si razlog zbog koga će uvijek neko tamo vjerovati u ljudsku dobrotu, onu čistu ko suza. Hvala Mare što postojiš","Bravo Maro, samo ovakvim primjerima se mijenja svijet i svjest", "Ovo treba imati milijunske preglede, bravo carice naša. Djevojka s velikim srcem", "Svaki put me rasplaćeš. Ljudskost i dalje živi i postoji", samo su neki od tisuća komentara koje je dobila.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari se držala za ruke s majkom mladog hajdukovca, a pored raskošnih oblina teško ih je bilo gledati u oči!

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS