''Jer me more uvik...''

Lijepa glumica iz naše hit-serije ''U dobru i zlu'' pohvalila se romantičnim trenucima s dugogodišnjim dečkom: ''Prekrasni!''

Marija Klanac, Stefan Dugalić Instagram 1/37 >> Pogledaj i ovo +26 Galerija

Lijepa Marija Klanac koji gledatelji znaju iz serije ''U dobru i zlu'' ne krije svoju ljubav s dugogodišnjim partnerom. Na instagramu je sada objavila niz romantičnih fotografija.

U novoj hit-seriji Nove TV ''U dobru i zlu'' gledatelji ispred malih ekrana upoznali su talentiranu Splićanka Marija Klanac. U seriji je utjelovila lik Une Praljak, koji se nađe u kompliciranom ljubavnom odnosu. Ipak, privatno to nije tako.

Na društvenim mrežama sada se pohvalila romantičnim fotografijama s partnerom Stefanom Dugalićem.

''Jer me more uvik spasi, život krade, more vrati, vrime prođe, al’ stoju sati, tu san dite, to me hrani'', napisala je u opisu poznate stihove pjesme ''Dite'' klape Libar.

Nije poznato kada su fotografije nastale, ali par zagrljeno sjedi u moru. Na drugoj fotografi pala je i slatka pusa.

Brojni obožavatelji odmah su im uputili brojne komplimente.

''Jako ste lijepi'', ''Lajkam vas dvoje i pjesmu'', ''Prekrasni'', samo su neki od komentara.

Detalje njihove veze otkrila nam je u intervjuu, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Nekad i sad Jedna od najljepših supruga naših sportaša nije se niti malo promijenila, njena prirodna izdanja dokaz su da joj godine ne mogu ništa!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Uplakani Liamov otac stigao je u hotel u kojem je njegov sin tragično preminuo, prizori su to koji lome srca!

Shrvani Simon Cowell emotivnom objavom oprostio se od Liama: ''Morao sam ti s 14 godina reći da nije tvoje vrijeme...''

Vedrana Rudan objavila nastavak teksta o svojoj djeci koji je izazvao brojne reakcije: ''S***at ću si imidž žrtve...''

Uz nikad viđene obiteljske fotografije sestra Liama Paynea otkrila detalje iz glazbenikovog života: ''Oprosti što te nisam mogla spasiti...''

Povezana vijest Celebrity Naš bivši predsjednik bez svog zaštitnog znaka izgleda potpuno drugačije, primjećujete li vi što nedostaje?

Povezana vijest Preporuke Marija Šerifović priredila spektakl u Rijeci koji ni ona sama nije očekivala, posebno ju je oduševio jedan fan: ''Brate, imaš...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS