prepričao incident

Popularnog Hrvata i influencera fizički napala nepoznata žena: "Ne mogu vjerovati da je imala hrabrosti tako se ponijeti u javnosti i da nitko nije reagirao!"

Marco Cuccurin Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Marco Cuccurin na društvenim je mrežama prepričao neugodnu situaciju koja mu se dogodila u pekarnici.

Naš popularni influencer i pobjednik posljednje sezone showa "Ples sa zvijezdama" Marco Cuccurin na društvenim mrežama prepričao je incident koji mu se dogodio u jednoj zagrebačkoj pekari.

"Što se meni sad dogodilo zbog jedne vode", započeo je Marko u videu koji je objavio na TikToku pa nastavio: "Pitao sam ženu čeka li red, a ona me samo pogledala i maknula se od mene na sasvim drugi kraj pekarnice. Pet sekundi kasnije vraća se na to mjesto pokraj mene i cijelo me vrijeme gleda. Meni ništa nije jasno, čekam hoće li još nešto napraviti. Imala je dvije putne torbe na sebi i odjednom se zaletjela na mene s tim torbama da me namjerno lupi i ode opet u drugom smjeru. Ja je pitam koji je problem i ona opet koluta očima", ispričao je, a zatim je prepričao i kako se loše ponašala prema radnicima u pekarnici.

"Što je s ljudima? Otkad smo nasilni? Otkad smo postali bezobzirni? Ako ti nešto na meni smeta, daj me zaobiđi", poručio je Marco, a u pričama na Instagramu objasnio je i zašto ga je to toliko povrijedilo.

Povezana vijest Celebrity Našeg talentiranog influencera mnogi su očekivali vidjeti na Dori, a evo zašto je promijenio planove: "Znao sam da je to nešto za mene, ali..."

"Ne, žena me nije ozlijedila, ali me povrijedila. Emotivno me dugo ništa nije tako poljuljalo i znam da to zvuči smiješno zato što me svi znate kao pozitivnog lika i znate koliko me ništa ne može poljuljati. No, evo, ne mogu vjerovati da nitko u pekarnici nije reagirao, ne mogu vjerovati da je ta žena imala hrabrost tako se ponijeti u javnosti i ne mogu vjerovati da smo sposobni vršiti nasilje nad ljudima koje NE poznajemo i NE ZNAMO njihovu priču. Zar smo došli do toga da se nasilje tolerira u društvu, ili?

Možda će netko reći 'opet ovaj Marco dramatizira', ali dobro razmisli želiš li da se nešto takvo dogodi tvom djetetu. Odgovori si na to pitanje i onda mi se ponovno javi. Dokle god imam moć govora i društvenih mreža, neću prestati promovirati dobrotu, jednakost i razumijevanje. Dajte ljudi budite sretni, vodite svoj život, budite 100 % SVOJI jer vjerujem da ste stvarno takvi, ne biste bili ni nesretni ni nezadovoljni", napisao je influencer uz svoju uplakanu fotografiju.

Podijelio je i jedan komentar koji mu je posebno zasmetao, a možete ga pogledati u našoj galeriji.

Povezana vijest Celebrity Marco Cuccurin pozirao je u outfitu kojim ruši stereotipe: ''Gospodin savršeni, uvijek svoj i poseban''

Podsjetimo, Marco je prošle godine u showu "Ples sa zvijezdama" odnio pobjedu s mentoricom Paulom Tonković. Osim što je pokazao da je talentiran plesač, od ranije je poznat i kao uspješan influencer, a po struci je kuhar i vizažist te se može pohvaliti i da je sam izgradio kuću u kojoj živi.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Bivši suprug Elle Dvornik i dalje svraća u mjesto gdje su zajedno živjeli, evo kako je reagirao kad je shvatio da ga se snima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS