Otkrio i što misli o pobjedniku

Našeg talentiranog influencera mnogi su očekivali vidjeti na Dori, a evo zašto je promijenio planove: "Znao sam da je to nešto za mene, ali..."

Marco Cuccurin- Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Marco Cuccurin je prošle godine za naš portal podijelio planove za prijavu na ovogodišnju Doru, a sada je otkrio zašto je od toga odustao.

Naš uspješni influencer i pobjednik zadnje sezone showa "Ples sa zvijezdama" Marco Cuccurin planirao se prijaviti na ovogodišnju Doru, što je prošle godine otkrio za naš portala.

"Tijekom 2023. u planu mi je izbaciti singl, u kojem će mi pomoći Mia Negovetić. Zatim mi je u planu, ako karijera bude išla dobrim tijekom, prijaviti se na iduću Doru", rekao nam je ranije Marco.

Povezana vijest Celebrity Mia Negovetić pozirala je u slatkom zagrljaju pobjednika našeg hit-showa: "Nas dvoje i predivna zimska idila"

O svojoj velikoj želji za sudjelovanje na Dori, a zatim možda i na Eurosongu, sada je progovorio i u pričama na Instagramu.

"To je moj najveći san i imam želju pokazati nešto ludo, inovativno i neviđeno", odgovorio je Marco obožavateljima koji su ga upitali zašto se nije prijavio na Doru.

"Još dok sam 2006. gledao Severinu i 'Moju štiklu' znao sam da to želim i da je to nešto za mene, ali... Za tako nešto potrebno je vrijeme. Čuo sam mnogo pjesama, išao u studio i, nažalost, niti jedna još nije bila ono što želim", objasnio je te je dodao da će onu "pravu" pjesmu osjetiti na prvo slušanje.

Povezana vijest Celebrity Marco Cuccurin pozirao je u outfitu kojim ruši stereotipe: ''Gospodin savršeni, uvijek svoj i poseban''

"Do tad podržimo jedan od boljih nastupa koje smo imali unazad par godina i vidimo gdje će nas dovesti", podržao je Baby Lasagnu, ali je obećao i obožavateljima da će ga, kada dođe pravi trenutak, vidjeti na pozornici Dore.

Cuccurin je ovogodišnjeg pobjednika Dore podržao i na svojem profilu na Instagramu.

"Imenjak je razvalio. Pliz mi recite da nisam jedini!!!" napisao je uz video u kojem svira "Rim Tim Tagi Dim".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Podsjetimo, Marco je prošle godine u showu "Ples sa zvijezdama" odnio pobjedu s mentoricom Paulom Tonković. Osim što je pokazao da je talentirani plesač, Marco je i uspješan influencer, koji je i sam izgradio kuću u kojoj živi, a po struci je kuhar i vizažist.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje objavom iz bolnice: "Ako preživim, vidimo se uskoro"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Fani Stipković objavila seksi fotografiju koja je istaknula njezine atribute, a sve je razotkrio raskopčani sako

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS