krade poglede!

''Ovo je sve, samo nije haljina'': Pogledajte čistu umjetnost u kojoj je Maja Šuput podigla cijelu atmosferu!

Maja Šuput - 5 Nova TV 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Maja Šuput u petu epizodu Supertalenta ušetala je u romantično crvenoj haljini u kojoj je zamalo pokazala previše.

Maja Šuput u petoj epizodi Supertalenta svima je poglede ukrala u crvenoj mini-haljini koja je zamalo otkrila previše.

''Ovo je sve samo nije haljina. Jako je lagana, radila ju je Matija Vuica. Vrlo je transparentna, ali oni strateški dijelovi se ne vide, sve je to planirano odrađeno. Ručni je rad, rađena je od fine svile. Meni je ova Matijina haljina zaista definicija umjetnosti i na Maji izgleda wow, ta crvena boja uvijek posebno dobro izgleda na televiziji i podigne cijelu atmosferu. Mislim da govori tisuću riječi i malo ostavlja mašti na volju'', opisao ju je Marko Grubnić.

''Ja sam tu samo pridonio kombiniranjem zlatnog nakita, a ponosan sam na suradnju s Matijom jer su to haljine stvorene za show. Uvijek napravi nešto posebno samo za nas i nadam se da će se ljudima svidjeti jer meni je wow!'' sretan je Marko.

Dok je ovo jedna od laganijih haljina koje je Maja nosila, u prošloj epizodi imala je potpunu suprotnost - haljinu kojoj se jedva kretala. Više pogledajte OVDJE.

Ove sezone Grubnić je poseban naglasak htio staviti na boju kose, a kako je u prvoj epizodi izgledala sa zelenom perikom, pogledajte OVDJE.

Uz Šuput, žiri showa Supertalent čine još Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek.

Povezana vijest Celebrity Voditeljica i vlasnica licence za Miss Hrvatske šute o teškim optužbama, humanitarne revije su prevara? ''Mi novac nismo dobili''

Povezana vijest Celebrity Franka Batelić podijelila trenutke s Ćorlukom i djecom iz Istre, napokon je dočekala lijepo vrijeme za omiljenu aktivnost

Povezana vijest Celebrity Tko je Hana Tabaković Baksa koja se našla usred skandala za potkradanje humanitarnih akcija?

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Seve priuštila svom sinu jedincu, javno je zahvalila Luki Modriću za ovo iskustvo!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda "Dosjea X" izgleda senzacionalno u 57. godini, paparazzi je uhvatili na plaži u bikiniju!

Povezana vijest Celebrity Vanna oduševila pratitelje novim fotografijama bez filtera, pohvale joj je ostavila i Nina Badrić

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS