Ovo se ne viđa često!

Šuput objavila fotku u toplesu i grudi okrenula prema suncu, a u prvi plan istaknula je stražnjicu u mini kupaćem!

Maja Šuput - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Maja Šuput objavila je zavodljivu Instagram priču te pozirala u toplesu naslonjena na staklenu ogradu dok je u prvom planu bila njena guza u tangama.

Naša pjevačica Maja Šuput zavela je svoje pratitelje i zagolicala im maštu posljednjom fotografijom koju je objavila.

Maja je pozirala u toplesu okrenuta leđima, naslonjena na staklenu ogradu, a u prvom planu kamere bila je njena guza u tangama. Na glavi je nosila šiltericu okrenutu na zadnju stranu, a bilo je nemoguće ne primijetiti i predivni zalazak sunca.

"Sunset vibes", pisalo je na fotografiji koju je objavila na Instagram priči.

Fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

Proteklih tjedana Maja s obitelji uživa u Istri, a vikend su proveli uživajući u susjednoj državi Italiji, u gradu Trstu.

Podijelila je tako niz videozapisa u kojima se šetaju ulicama grada, a zatim je pokazala kako je Blooma privukla ulična glazba pa je odlučio zaplesati. U jednom trenutku pridružila mu se i sama Maja. Dok je Nenad snimao njih dvoje kako plešu, Bloom je na trenutak zastao i kao hipnotiziran pomno pratio dvoje svirača na ulici.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pecinu Silviju snimio muškarac s kojim očito provodi puno vremena, a sada je jasno kako ostaje u top-formi!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Omiljeni Čombe već godinama gradi karijeru u Hollywoodu, a sada tamo ispisuje povijest: "Bravo, legendo!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS