Predivni mališan!

Šuput objavila fotografije proslave Uskrsa za raskošnim stolom, a Bloom se okušao i u dobro poznatom tradicijskom običaju

Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput pokazala je na društvenim mrežama kako ona slavi Uskrs s obitelji, sinom Bloomom i suprugom Nenadom.

Pjevačica Maja Šuput provodi Uskrs u krugu obitelji, sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovom, a kako im je lijepo pokazala je na svom profilu na Instagramu.

"Sretan i blagoslovljen Uskrs dragi ljudi", napisala je Maja uz fotografije na kojima je pokazala da nisu propustili tradiciju tucanja jajima, ali i da blagdanske raskoši na njihovu stolu nije nedostajalo.

Sudeći prema viđenom u svemu je najviše uživao maleni Bloom, koji je i ovaj put pokupio sve simpatije Majinih obožavatelja.

"Sretan Uskrs draga Majo tebi i tvojoj predivnoj obitelji pusa Bloomu", "Sretan Uskrs. Pogotovo ovom predivnom mališanu", "Prekrasni ste", "Sretan i Blagoslovljen Uskrs najljepšoj Barbie i Kenu naše estrade", "Sretan Uskrs i tebi draga Majo", poželjeli su joj obožavatelji u komentarima.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Bivša supruga našeg Vatrenog udala se u tajnosti za novu ljubav, ali njegovo prezime ponosno nosi i 12 godina kasnije!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Izabel Kovačić pokazala kako je ukrasila luksuzni stan za Uskrs, a sve je rastopio njezin maleni pomoćnik!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS