pa ovo je nešto najslađe!

Morate pogledati ovaj video Majina Blooma, garantiramo da će vam uljepšati dan!

Bloom Tatarinov - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Maja Šuput podijelila neodoljivi video svog Blooma, fanovi se jednoglasno slažu da mu je teško odoljeti.

Maja Šuput razveselila je svoje pratitelje novim videozapisom sinčića Blooma. Njezin profil mnogi prate upravo zbog njegovih veselih reakcija, a ova se svima posebno svidjela.

Pjevačica ga je sada snimila tijekom vožnje automobilom, a mališan je na svoj način interpretirao stranu pjesmu s radija i svojim izrazima lica sve nasmijao.

''Njegova interpretacija popravi mi i najgori dan'', napisala je Maja i dodala puno emotikona koji plaču od smijeha.

 

''Bloom je mala komedija preslatka'', ''Svima on popravi svaki dan'', ''Mislim da je vrijeme da Bloom ima svoj profil. Razočaram se kad otvorim tvoj i vidim da nama njega, baš se razočaram'', ''Kolikoooo je sladaaaak'', pisali su joj pratitelji.

Blooma je Maja dobila u braku s Nenadom Tatarinovom, a svakodnevno pratitelje uveseljava njegovim novim snimkama i fotografijama.

Tako je bilo i ovog tjedna za proslavu njezina rođendana, a mališan se posebno razveselio torti koju su zajedno puhali. Video pogledajte OVDJE.

Inače, od ove nedjelje Šuput ponovno gledamo na Novoj TV, i to u novoj sezoni najgledanijeg domaćeg showa ''Supertalent''.

Za IN magazin najavila je da gledatelji mogu očekivati i malo drukčiju Maju.

''Mislim da ću ostaviti mnoge u šoku, da, ja sam se taj dan osjećala dosta dobro i malo sam bila vražićak, napravila sam stvarno stvar koju nisam trebala. Nije da je meni žao, znam da sam napravila krivo, ali i dalje me to jako veseli'', rekla je.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Je li pretjerala? Nikad mršavija figura bivše glazbene zvijezde postala tema rasprave

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kad se ovaj srpski par skine, nema tko se ne okrene za njima, ovako izgledaju s 46 i 63 godine!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS