mali genijalac

Šuput pokazala kako se njezin Bloom snalazi u hotelu, na simpatičan video teško je ostati ozbiljan: "Odmah posluga u sobu!"

Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je pokazala kako se provodi u Rovinju sa suprugom i sinom, a razigrani Bloom ukrao je svu pažnju.

Pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom trenutačno uživa u Rovinju odakle se javila na društvenim mrežama.

Maja je u svojim pričama na Instagramu objavila nekoliko snimki i fotografija s odmora, a zna se tko je bio glavna zvijezda.

"Bloom u hotelu kao doma", napisala je uz video u kojem njezin sinčić jurca hodnikom hotela, a po ulasku u sobu odmah je otrčao do telefona.

"Odmah posluga u sobu", našalila se Maja.

Javila se i iz obiteljske šetnje gradom za koju su se svi skockali, a po snimkama je jasno da je razigrani Bloom roditeljima diktirao tempo šetnje.

Šuput se na profilu na Instagramu pohvalila i i svojim modno usklađenim frajerima.

"Kakvi frajeri"; Nije što su moji, ali...", napisala je Maja uz fotke Nenada i Blooma kojima je rastopila pratitelje.

Maja i Nenad sina su dobili u ožujku prošle godine i pjevačici je Bloom jedino dijete. Dječak je s roditeljima već proputovao brojne zemlje, a brzo je postao i glavna zvijezda Majina Instagrama.

Suprug i sinčić Maju svake nedjelje ponosno bodre u showu "Supertalent" u kojem je ona članica žirija.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Naša glumica dirljivim oproštajem od Lukasa Nole zatekla kolegicu koja je na ovaj način doznala tužnu vijest

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Evo zašto Lana Klingor Mihić žali što prije nije otišla iz Zagreba, a evo i čime se bavi u kasne večernje sate: "To više nitko ne radi!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS